Cantepe Elazığspor’da

Diyarbakırspor alt yapısında yetişen genç yeteneklerden Hakan Cantepe, geçen sezon transfer olduğu Elazığspor’da A takıma yükseldi. Genç futbolcu,”Hedefim bu sezon forma giymek ve Elazığspor’da kalıcı olmak. Bunun için çok çalışacağım.” dedi.

Cantepe Elazığspor’da
 Eski Diyarbakırspor’un amatöre düşmesinden sonra Yeşil-Kırmızılı takımdaki bir çok futbolcu geçen sezonun başında Elazığspor alt yapısı ve Elazığ Belediyespor’a oldu. Bu isimlerden biri de Hakan Cantepe. Geçen sezon 30 maçta forma giyerek 4 gol atan 19 yaşındaki Hakan’ın performansını başarılı bulan Elazığspor teknik heyeti, genç futbolcuyu A takıma çıkardı. Diyarbakırlı diğer futbolcuların ise başka takımlara transfer olacağı belirtildi.

İYİ BİR SEZON GEÇİRDİM

Gelecek vaat eden futbolcular arasında gösterilen Hakan’ın hedefi ise burada da teknik heyetin gözüne girerek bu sezon Elazığspor formasını PTT 1.Ligi’nde giymek. Başarılı futbolcu,”Diyarbakırspor’da yetiştim. Ne yazık ki kulüp maddi sorunlardan dolayı amatöre düştü. Elazığspor’dan gelen teklifi değerlendirerek buraya geldim. Geçen sezon A2 Ligi ve Akademi Ligi’nde iyi sezon geçirdim. Bunun üzerine beni A takıma çağırdılar. Hedefim bu sezon forma giymek ve Elazığspor’da kalıcı olmak. Bunun için çok çalışacağım.” dedi.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2014, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER