ÇINAR BELEDİYESPOR AMATÖRDE ŞAMPİYON

Çınar Belediyespor,2016-2017 sezonu Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi şampiyonu oldu. Yeni hedef BAL'a çıkmak.Baraj maçının tarihi belli değil.

ÇINAR BELEDİYESPOR AMATÖRDE ŞAMPİYON

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde mutlu son Çınar Belediyespor’un. Son maçında Alipaşaspor’u yenerek ligi 68 puanla ilk sırada tamamlayan Yeşil-Beyazlı takım,tarihinde ilk kez Diyarbakır amatör futbolunda bu başarıya imza attı. Kulüp Başkanı Latif Doğan,şampiyonlukta emeği olan teknik sorumlu Sinan Kızıl,futbolcular ve Narkoz taraftar grubuna teşekkür etti. Doğan,”Takım,taraftar ve halk bütünleşti. Zaman zaman zorlandık ama asla pes etmedik. Şampiyon olacağımıza inanarak bunu başardık. Asıl hedefimiz Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak. Büyük mutluluğu o zaman yaşarız” dedi.

 

Baraj Maçı Ne Zaman?

Doğan,ligi ikinci bitiren Erganispor’a da verdiği mücadeleden dolayı teşekkür etti. Doğan,”Lig boyunca mücadele eden takımlara,maçlarda görev yapan hakemlere ve bize destek veren basına da teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BAL’da gelecek sezon Diyarbakır’ı temsil edecek ikinci takım baraj maçıyla belli olacak. Çınar Belediyespor ve Yolspor’un karşılaşacağı baraj maçının tarihi önümüzdeki günlerde belli olacak.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER