ÇINAR BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

Diyarbakır Süper Amatör Ligi’nde geçen sezon şampiyon olan,bu sezon da şampiyonluk mücadelesi veren Çınar Belediyespor’da başkan Latif Doğan,ikinci yarıda yapacakları takviyelerle ipi göğüslemek istediklerini söyledi.

ÇINAR BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUK İSTİYOR
 Geçen sezon Süper Amatör Ligi’nde şampiyon olan ancak baraj maçında Yolspor’a 1-0 yenildiği için Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde yer alan Çınar Belediyespor, bu sezon da şampiyon olmak istiyor. 9 haftası geride kalan ligde 7 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Çınar Belediyespor,liderin 3 puan gerisinde yer alıyor.

Çınar Belediyespor Kulüp Başkanı Latif Doğan,genç bir kadroyla mücadele ettiklerine dikkat çekerek devre arasında bazı takviyeler yaparak kadroyu güçlendirmek istediklerini söyledi.



‘İşimiz Kolay Değil’

Doğan,”Geçen sezon elde ettiğimiz şampiyonluğu bu sezon da elde etmek istiyoruz. Şu an liderin 3 puan gerisindeyiz. Fakat işimiz kolay değil. Mezopotamyaspor,Erganispor gibi güçlü ve iyi kadrolara sahip takımlar var. Yarıştan uzaklaşmazsak devre arasınra yapacağımız takviyelerle şampiyonluğu zorlayacağız” dedi.

Süper Amatör Lig’e bu hafta sonu oynanacak maçlarla devam edilecek.

 Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 20:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER