ÇINAR'DA FUTBOL ŞÖLENİ

Çınar Kaymakamlığı’nın “Koşabiliyorken Koş” projesi kapsamında düzenlediği bahar futbol turnuvası renkli görüntülere sahne oldu

ÇINAR'DA FUTBOL ŞÖLENİ
 Çınar Kaymakamlığı’nın “Koşabiliyorken Koş” projesi kapsamında düzenlediği bahar futbol turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Çekişmeli geçen final maçını eski Süper Lig hakemi ve TRT Kürdi spor yorumcusu Nihat Mızrak yönetti.

24 Takım Ve 480 Sporcu İle

Çınar Kaymakamlığı İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen ve “Koşabiliyorken koş” projesi kapsamında yapılan  Bahar Futbol Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Final maçı büyük ilgi gördü.

24 takımın ve 480 sporcunun katıldığı  Bahar Futbol Turnuvası’nda maçlar  eleme usülüne göre yapıldı. Turnuvaya köylerden katılan Tilverspor ve Elvendi köyü Yılmaz spor finale kaldı. Çok zevkli mücadelelere sahne olan Kaymakamlık bahar turnuvası Tilverspor’un yılmazspor’u 4-1 yenerek kupayı kazanmasıyla son buldu.

Final Maçına Ünlü Hakem


Çekişmeli geçen final maçını eski Süper Lig hakemi ve TRT Kürdi spor yorumcusu Nihat Mızrak yönetti.

 Çınarlı futbolseverlerin de yoğun ilgi gösterdiği final müsabakasını kazanan Tilvespor’lu  sporculara ilçe kaymakamı Selami Kaya tarafından birer eşofman, kupa ve madalya hediye edildi



Yapılan organizasyona çok yoğun ilgi gösteren Çınarlı futbolseverler bu organizasyondan dolayı yetkililere teşekkür ettiler.
Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2018, 22:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER