ÇINAR'IN GURURLARI

Diyarbakır’ın Çınar İlçesi’nde faaliyet gösteren Çınar Gençlik Spor Kulübü’nün kız basketbol takımı,katıldığı ilk turnuvada önemli bir başarıya imza attı. İlçe Müdürü Mehmet Yılmaz Bay’ın başkanlığını yaptığı kulübün basketbol takımı, çok sayıda takımın katıldığı Diyarbakır şampiyonasında en centilmen takım seçildi.

ÇINAR'IN GURURLARI
 Diyarbakır’ın Çınar İlçesi’nde faaliyet gösteren Çınar Gençlik Spor Kulübü’nün kız   basketbol takımı,katıldığı ilk turnuvada önemli bir başarıya imza attı. İlçe Müdürü Mehmet Yılmaz Bay’ın başkanlığını yaptığı kulübün basketbol takımı, çok sayıda takımın katıldığı Diyarbakır şampiyonasında en centilmen takım seçildi.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, sosyal medya hesabında yaptığı açıklama ile Çınarlı kız  sporcuları kutladı.

İlçe Müdürü Bay’dan Övgü

Çınar  İlçe Gençlik Hizmetleri  Ve Spor  Müdürü Mehmet Yılmaz Bay, ilk kez bir turnuvaya katılan kız çocuklarının elde ettiği centilmenlik ödülü ile gururlandıklarını söyledi. Bay,”Bunlar benim kızlarım. Çınar’ın kızları evlatlarımız. Başkanlığını yaptığım Çınar Gençlik Spor kulübü olarak Girdikleri ilk Basketbol turnuvasında en centilmen takım seçildiler. Yüzlerindeki mutluluk en güzel hediye. Antrenör arkadaşlarımı ve çocuklarımızı tebrik ederim. İlgi ve alakalarından dolay Erol Çetin ve Çetin Yıldız hocamıza tertip komitesine teşekkür ederim” dedi.

Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER