CİZRE SPOR BAŞKANI SEFİNÇ’TEN BİRLİK AÇIKLAMASI

Cizre Spor Yönetim Kurulu Başkan’ı Salih Sefinç yeni yönetim ve kulup ile ilgili açıklama yaptı.

CİZRE SPOR BAŞKANI SEFİNÇ’TEN  BİRLİK AÇIKLAMASI
 Cizre Spor Yönetim Kurulu Başkan’ı Salih Sefinç  yeni yönetim  ve kulup ile ilgili açıklama yaptı.
 
Spor Toto 3.lig 1. grup takımlarından Cizrespor kulubünün başkanı  Salih Sefinç yaptığı açıklamada,Bir spor kulübü bir şehrin dış temsilcisi konumundadır. Sporun en güzel yanı birleştirici ve kaynaştırıcı rol oynamasıdır. Medeniyetler diyarı Cizre’mizin kültürünü, kültürel mirasını,misafirperverliğini ve her türlü güzel taraflarını tüm ülkeye göstermek için Cizre Spor kulübü bir vesiledir.

Bu amaçla Cizre sporu yaşatmak ,yaşattırmak için kendi bünyesinde spor tesislerinin açılması,idman sahalarının yapılması, değişik spor branşlarında mücadele edilmesi ve en önemlisi bölge gençlerine yatırım yaparak altyapıda çocuklarımızı eğitmektir.

Bunları yapmak ve yaşatmak Cizre Spor Kulubü Başkan’ı olarak amaç edindiğim görevlerdendir. Ancak bölgenin zorlu şartları ve Cizre’mizin en son yaşadığı talihsiz olaylar amaçlarımıza ulaşmada zamansal olarak gecikme yaratmıştır. Ancak Cizre Sporun kurumsal bir kimliğe ulaşması, tesislerin ve idman sahalarının yapılması, değişik spor branşlarının ve alt yapıya hizmet edecek spor okullarının açılması için ne gerekiyorsa yapılacaktır.

Hepinizin bildiği üzere bügüne kadar hem amaçlarımıza ulaşmamızda hemde Cizre’yi ve Cizre Spor u en güzel temsil etmek adına takım ihtiyaç bütçesinin en az %85 kısmını karşıladım. Bu yükün ne kadar ağır olduğunu bilirsiniz. Umut ediyorum ki bugünden itibaren benimle yol alacak arkadaşlarım maddi ve manevi desteklerini sağlar Cizre Sporun başarısı adına her türlü gayret içinde olurlar. Yaklaşık 20 gündür Cizre Sporumuzu temsil edecek 15 kişilik yönetim kadrosu üzerinde çalışmalar yapmaktayım. Rabbim nasip ederse 31.07.2016 tarihinde son şeklini alacaktır. İnşallah Cizre’ye ve Cizre sporunuza hizmet edecek ve hizmete layık bir yönetim tablosu oluşur.

Amaçlarımıza ulaşmak için ihtiyacımız olan,
1-Birbirine kenetlenmiş, birbirini seven, hiç bir şekilde birbirini yarı yolda bırakmayan,
2-Yönetimin herkesten çok taşın altına elini sokması hem maddi hemde manevi tüm desteğini canı gönülden sağlayan,
3-Sadece kulübün yararı için çalışmalı, gösterişten uzak olan,
4-Kulüp için maddi ihtiyaçlar duyulduğunda ihtiyaca cevap veren
Kadroya
5-Cizreli iş adamlarımızın desteğine
6-Cizre Sporumuzun tek sahibi taraftarlarımızın sağduyu ile takımlarına sahip çıkmasını
Canı gönülden temenni ederim.

Şu unutulmamalıdır ki ; Takıma yarar sağlamayacak gösteriş peşinde olan hiç bir insanın aramızda yeri olmayacaktır. Cizre Sporumuza hizmet edecek ve hizmet etmeyi amaç edinen insanlardan oluşacaktır.
Ayrıca Cizre Spor Taraftarlarına müjdem; transferlerde hemen hemen son noktaya gelinmiştir. Sizleri ve Cizre’mizi mahçup etmeyecek bir takım oluşturulmuştur. İlerleyen günlerde transferlerin hepsi açıklanacaktır.
Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER