CİZRESPOR MAÇLARINI OYNAMASI GÜNDEMDE

Geçen hafta Adıyaman’da oynaması gereken Kırıkhanspor ve dün deplasmanda oynaması gereken Bursa Nilüferspor maçloarı TFF tarafından ileri tarihe ertelenen Cizrespor’un lige devam etmesi gündemde.

CİZRESPOR  MAÇLARINI OYNAMASI GÜNDEMDE
 Cizre’deki olaylar nedeniyle ilk yarıda evinde oynaması gereken maçları başka şehirlerde oynayan ve devre arasında ekonomik açıdan tükendiği için tüm futbolcularını kaybeden Cizrespor’un ligden çekilmesini önlemek isteyen federasyonun maçlarını Adıyaman’da oynamasını sağlayarak ve gerekli maddi desteği vererek soruna çözüm bulmaya çalıştığı kaydedildi.

Cizrespor Başkanı Salih Sefinç, lige devam etmeleri yönünde bir çaba olduğunu vurgulayarak birkaç gün içinde her şeyin netleşeceğini söyledi. Sefinç,”Maçlarımızı dışarıda yapmak zorunda kaldığımız için tükendik. Sezonun ilk yarısında maddi olarak büyük yük altına girdik. Bu yüzden çekilme kararı aldık.Fakat federasyon devam etmemizi istiyor. Bu yönde görüşmeler var. Yeni bir oluşumla yola devam edebiliriz. Bu yöndeki gelişmeler birkaç gün içinde netleşecek. Zaman kazanmamız için iki maçımız ertelendi” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2016, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER