CİZRESPOR'DA NAKLEN YAYIN SEVİNCİ VE TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

Cizrespor 2.Başkanı Maruf Sefinç,Pazar günü Çorum Belediyespor maçının şampiyonluk yarışında önemli olduğunu ve maçın naklen yayınlanması talebinin TRT Kürdi tarafından kabul edildiğini söyledi. Sefinç,bölge sporunun sesi olan TRT Kürdi'ye teşekkür etti.

CİZRESPOR'DA NAKLEN YAYIN SEVİNCİ VE TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI
 TRT Kürdi’nin 2.Lig ve 3.Lig’de yer alan Doğu ve Güneydoğu takımları için başlattığı maç naklen yayınları devam ediyor.

Bu sezon Şanlıurfaspor ve Amedspor’un maçları ile geçen haftaki Van Büyükşehir Belediyespor-Diyarbekirspor mücadelesini canlı yayınlayan TRT Kürdi,3.Lig 3.Grup’ta zirve yarışını ilgilendiren Cizrespor-Çorum Belediyespor karşılaşmasını ekrana getirmeye hazırlanıyor. Cizrespor 2.Başkanı Maruf Sefinç, maçın naklen yayını için TRT Kürdi’ye talepte bulunduklarını ve bunun kabul edildiğini söyledi.



‘NAKLEN YAYINLAR BÖLGEYE BÜYÜK HİZMETTİR’

Sefinç,”TRT Kürdi’ye bölge sporuna verdiği önemden dolayı teşekkür ediyoruz. Maçların canlı yayınlanması bölge için çok olumlu sonuçlar yaratıyor. Bunun etkilerini görüyoruz. TRT Kürdi ile görüştük ve bu haftaki Çorum Belediyespor maçımızı naklen yayınlamalarını istedik.Kendileri de olumlu karşılayarak kabul etti. Bölge sporuna verdiği önem ve destekten dolayı TRT Kürdi’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

Canlı yayın için hazırlıklara başlayan TRT Kürdi’nin Cuma gününe kadar  bu konuyla ilgili resmi açıklama yapması bekleniyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2017, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER