ÇOK ATIP ÇOK YİYOR..AMAN DİKKAT !

Diyarbekirspor,2'si lig ve 1'i kupa olmak üzere ilk 3 maçını kazanarak sezona sükseli bir giriş yaparken,takımın attığı goller sevindirdi. Ancak 3 maçta yenilen 6 gol de alarm verilmesine neden oldu.

ÇOK ATIP ÇOK YİYOR..AMAN DİKKAT !
  Bu sezon 2 lig ve 1 kupa olmak üzere oynadığı 3 maçı da kazanan Diyarbekirspor,11 gol atarken 6 gol yedi.Bu gollerin 9’unu deplasmanda kaybeden Yeşil-Kırmızılı takım hücümdaki başarısını ortaya koyarken,3 maçta yenilen 6 gol ise savunma için erken uyarı oldu. Şampiyonluğa oynayan bir takımın bu kadar fazla gol yememesi gerektiği yönünde eleştiriler yapılıyor. Teknik heyetin bu konuda şimdiden gerekli önlemleri alması gerektiği ifade ediliyor.

Camia Ve Taraftar Çok Umutlu

 Bu arada 2013-2014 sezonu 25.haftasından sonra tam 120 lig maçının ardında lider olan Diyarbekirspor,şampiyonluk için önemli bir hava yakalarken,camia ve taraftarlar bu sezondan çok umutlu. Kulüp Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu’nun sağladığı imkanlarla Elazığ’daki kupa maçına ve Erzincan’daki lig maçına giden çok sayıda taraftar takımla bütünleşmiş durumda. Taraftarlar,son 4 yılda final kaybederek şampiyonluktan olan takımın bu sezon hedefe ulaşacağına inanıyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2017, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER