COŞKU İLE ERZURUM'A GİTTİ

Amedspor,Play-Off yarı final ilk maçı için Erzurum'a giderken yolda halkın ilgisi ile karşılaştı. Karlıova'da konvoylar oluşturuldu.

COŞKU İLE ERZURUM'A GİTTİ

2.Lig Beyaz Grup Play-Off yarı final ilk maçında 12 Mayıs Cuma günü deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la karşılaşacak olan Amedspor,karayolu ile Erzurum’a gitti. Kendi kulüp otobüsü ile yola çıkan Amedspor kafilesi,önce Bingöl’de ardında da Karlıova’da karşılandı. Bölge halkının ilgi gösterdiği futbolcular otobüsten inerek halkı selamladı ve hatıra resimleri çektirdi. Kafile daha sonra Erzurum’a ulaşarak kent merkezinde bir otelde kampa girdi.

 

ERZURUM BAŞKANINDAN DOSTLUK MESAJI

Bu arada Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda Cuma günü saat 16.00’da başlayacak maç öncesinde sosyal medyada iki takım taraftarları arasında yapılan karşılıklı atışma ve olumsuz paylaşımlar rahatsızlık yarattı. Bu sezon 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden iki takım arasında Erzurum ve Diyarbakır’da yapılan maçlardan önce de yapılan bu paylaşımlar rahatsızlık yaratacak duruma gelmişti.

B.B Erzurumspor Kulübü Başkanı Ali Demirhan,provokatif eylem ve söylemlere tepki gösterdi.

 

‘AKLI SELİM HAKİM OLMALI’

Demirhan,”Amedspor bu ülkenin bir takımıdır. Yapılan paylaşım ve yorumları doğru bulmuyoruz. Bu yaklaşımın kimseye faydası olmaz aksine ülkemize ve şehirlerimize zarar veriyor. Amedspor’la deplasmanda oynadığımız maçta en iyi şekilde ağırlandık. Hiçbir olumsuzluk ve olay yaşamadık. Sporu mecrasından çıkarmamak lazım. Biz yönetim ve camia olarak olaya sportif olarak bakıyoruz. İnşallah Erzurum ve Diyarbakır’da yapılacak maçlar centilmence bir atmosferde geçecektir. Bunun için herkesi aklı selim olmaya davet ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2017, 01:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER