Çoşkun Demirbakan, Takımına Güveniyor

Spor Toto 2.lig kırmızı gurubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Diyarbakır’a gelip tesislerinde Teknik Direktör Çoşkun Demirbakan nezaretinde idmanlarına başladılar.

Çoşkun Demirbakan, Takımına Güveniyor
 Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Diyarbakır’a gelip Seyrantepe Spor  Tesisleri'nde Teknik Direktör Çoşkun Demirbakan önderliğinde idmanlarına başladı.

  Teknik direktör Coşkun Demirbakan nezaretindeki antreman koşu ve kültür fizik hareketleriyle başladı. Yeşil – Kırmızılı futbolcular daha sonra teknik taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı. 

  Teknik Direktör Çoşkun Demirbakan,idman öncesi yaptığı açıklamada, “ Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak ilk önce takımımızın eksiklerini tamamlayıp kanımca iyi bir transfer yaptık. Ardından iki etaplı süper bir kamp dönemi geçirip, hazırlık maçları yaptık. Takımımı gördüm beğendim daha da iyi olacağı kanaatine vardım. Futbolcularımıza verdiğimiz izin sona erdi. Diyarbakır’a gelip idmanlarımıza başladık. Antremanlarımızı tesislerimizde yapıyoruz. Diyarbakır’da mevsim normallerinin üstünde sıcaklar yaşanıyor. Sabah erken ve akşam saatlerinde idmanlarımızı yapıyoruz. Şimdilik bir olumsuzluk yoktur. Ben ekibime güveniyorum. İyi işler yapacağımıza inanıyorum. Lige iyi bir başlangıç yapmalıyız bunun için büyük bir gayret içerisindeyiz. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor için deplasman ve iç sahaymış fark etmeyecek. Tüm maçlarımız galibiyet için oynayacağız “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2014, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER