‘DAHA SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN KOŞ’

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde İlçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürlüğü’nün projesi kapsamında çok sayıda çocuk hipodromda at’a binmenin heyecanını ve keyfini yaşadı.

‘DAHA SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN KOŞ’
 Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde İlçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürlüğü’nün projesi kapsamında çok sayıda çocuk hipodromda at’a binmenin heyecanını ve keyfini yaşadı. İlçe Müdürü Mehmet Yılmaz Bay tarafından organize edilen etkinlikte ilçedeki okullarda okuyan çocuklar araçlarla geldikleri hipodromda yarış atlarına bindi, eğlenceli ve mutlu anlar yaşadı. İlk kez at’a binmenin heyecanını yaşayan çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

‘Unutulmaz Bir Gün Yaşadılar’

‘Daha Sağlıklı Bir Yaşam İçin Koş’ ismi verilen projeyi değerlendiren İlçe Müdürü Mehmet Yılmaz Bay, ilçedeki gençleri ve çocukları sportif faaliyetlerle buluşturmak için organizasyonlar düzenlediklerini söyledi. Bay,”Çınar,genç nüfüsün fazla olduğu ilçelerin başında geliyor. Böyle organizasyonlarla gençleri ve çocukların hem özlemlerini gideriyoruz hem de spora adapte ediyoruz. Güzel bir organizasyon oldu. Çocuklar, unutamayacakları bir gün yaşadı. Böyle etkinliklere devam edeceğiz” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2018, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER