DB Belediyespor, Kocaeli Birlikspor İle Oynayacak

Haftayı Bugsaşspor beraberliğiyle kapatan Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor'da gözler Çarşamba günü sahalarında oynayacakları Kocaeli Birlikspor maçına çevrildi.

DB Belediyespor, Kocaeli Birlikspor İle Oynayacak
 

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir BelediyesporÇarşamba günü sahasında Kocaeli Birlikspor ile oynayacağı maçı için Pazartesi ve Salı günleri iki idman yaptı. Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Bugsaşspor beraberliğiyle kapatan Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor'da gözler Çarşamba günü sahalarında oynayacakları Kocaeli Birlikspor maçına çevrildi.

Yeşil – Kırmızılı futbolcular idmanlarına koşu ve kültürfizik hareketleriyle başladılar. Daha sonra teknik taktik ve pozisyonlu ceza atışları yaptılar. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yaptığı açıklamada, "Geçen hafta Bugsaşspor karşılaşmasında galibiyeti kaçıran taraf biz olduğumuz için üzülüyoruz. Çarşamba günü sahamızda KocaeliBirlikspor ile oynayacağımız maç bizim için önem kazandı. Lig sıralamasında üst sıralara tırmanmak ana hedefimizdir. Bunun için büyük gayret sarf edeceğiz" dedi

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2014, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER