DB Belediyespor'da Tepecik Spor Alarmı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor hafta sonu sahasında oynayacağı Tepecik spor maçının idmanlarını sürdürüyor.

DB Belediyespor'da Tepecik Spor Alarmı
 Spor Toto 2.lig kırmızı grubunda mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporhafta sonu sahasında oynayacağı Tepecik spor maçının idmanlarını sürdürüyor. Yeşil–Kırmızılı takımda bu maç için başarı alarmı verildi.

Ziraat Türkiye kupasında Çarşamba günü deplasmanda Balçova Yaşamspor ile 1 – 1 berabere kalan kupada gripten çıkma şansını yitirenDiyarbakır Büyükşehir Belediyespor, lige döndü. Pazar günü sahasında Tepecikspor'u ağırlayacak olan Yeşil – Kırmızılı takım Teknik direktör İsmet Taşdemir nezaretinde idmanlarını yapıyor.

"İdmanlarına koşu ve kültürfizik hareketleriyle başlayıp, teknik taktik ağırlıklı çalışmalar yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'lu futbolcular, Cumartesi günü sabahyapacakları hafif bir idmanla tesislerinde maç saatini bekleyecekler. Teknik Direktör İsmet Taşdemir, Balçova Yaşamspor maçını unuttuklarını, şimdi kendileri için önemli olan Pazar günü oynayacakları Tepicikspor maçını düşündüklerini belirterek, " DiyarbakırBüyükşehir Belediyespor olarak ligin ikinci yarısında iyi bir çizgi tutturup üst sıralara çıkmak istiyoruz. Sahamızda oynuyoruz, kazanmamız gereken bir maç. Bende takımımın galibiyetine inanıyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2015, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER