DENİZ NAKİ, ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

Spor Toto 2.lig Kırmızı gurup takımlarından Amed Sfk’nin’ sezon başında Almanya’dan büyük umutlarla transfer ettiği Deniz Naki, kamp çalışmalarındaki olumlu performansıyla Ziraat Türkiye kupasında oynadığı 2 maçtada üstün performans sergiledi.

DENİZ NAKİ, ŞAMPİYONLUK İSTİYOR
 Ligin ikinci devresi için olumlu sinyaller veriyor.

 Sol bileğindeki özgürlük anlamına gelen “Azadi” dövmesinin yanı sıra yine sol kolundaki el tarak kemiğinin üstündeki Küba devriminin sembolü Ernesto Che Guevara’nın dövmesiyle dikkat çeken Alman doğumlu Dersimli futbolcu Deniz Naki, Ligin ilk devresine attığı kirik gollerle hem ligde hem de kupada takımına çok önemli puanlar kazandırdı.

Yeşil kırmızılı takımın ligin ikinci devresi hazırlık çalışmaları kapsamında Antalya’nın Belek ilçesinde kurduğu kampta üstün bir performans sergileyerek ligin ikinci devresinde de takımı adına olumlu sinyaller veren Naki, “İlk devrede özellikle devrenin sonlarına doğru takımım adına olumlu işler yaptığıma inanıyorum. Şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Ligin ikinci devresinde çok daha iyi bir performans sergileyeceğime inanıyorum” dedi.
İki sezon önce de Süper Lig Ekiplerinden Gençlerbirliği’nde top koşturan Naki, en büyük arzusunun bu sezon Amed Sfk forması altında şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2016, 20:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER