DEPLASMANLI 1 AMATÖR BİR ŞEYLER OLMUŞ

Diyarbakır Deplasmanlı 1. Amatör Kümede Neler Oluyor Diyarbakır Deplasmanlı 1. Amatör Küme 1 ay önce sona erdi.

DEPLASMANLI  1 AMATÖR BİR ŞEYLER OLMUŞ
 1 aydır sona eren ligin henüz tescil edilmediği gelen bilgiler arasında ve ne zaman tescil edileceği muama olan lig'te vahim iddaalar gelmeye devam ediyor. iddaa edildiği gibi ise Diyarbakır'ın sporda durumu içler acısı. Ligin tescil edilmemesinin nedeni futbol il temsilcisinin ligte düşen ve ihraç edilen takımların yeniden liglerde kalması için mücadelle ettiği iddaa edildi. 

Lige katılım ücreti dahi ödemeyen ve lige alınıp ihraç edilen yeni köyün ligte kalmasına kesin karşı çıkacakalarını söyleyen amatör spor klüpleri biz sezon başında maddiyattan ziyade zihnen ve bedenen bu kadar çalışıp mücadele ederken hiç bir maddi kaybı olmadan hiç bir emeği olmadan bir klübün ligte kalmasına kesinlik ile karşıyız.  

LİGLERDE KÜMEYE DÜŞME OLSUN 

Özelikle Deplasmanlı 1 amatör kümede sezon başındaki vahim iddaalar yüzünden bu sene çok uzaması klüplerin piskolojisini alt üst etti. Sezon Başında Sanayi sitesi sporun şike yaptığı iddaası ve akabininde yapılan şikayetlerin geri çekilmedi Diyarbakırsporun aldığı iddaa edilen 2500 tl şike parası ve konunun örtpas edilmesi ve hakem hatalarının her hafta baş göstermesi aynı hakemlere maç verilerek ve yetersiz olan bu hakemlerin aynı hattaları yapması ligte ipin ucunun kaçmasına neden oldu. Ligin başında ve sonunda dönen oyunlar hiç bir zaman Diyarbakır Amatöründe dönmedi Amatör spor camiasının büyük bir kısmının bir araya geldiği vali cemil serhatlı ( Beyaz tebeşir ) sezonun ortasında ve sezounun sonunda işte biz hep dile getirdiğinmiz takımın şampiyon olması büyük bir dedikodu yumağına döndü ama herkesin ortak lafı biz zaten biliyorduk bu takım şampiyon olacak ama lig'ten düşecek takımda yanıldık ve bundan dolayı ligte düşme olamayacak.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 21:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER