Diyar Hata Yapmak İstemiyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta son 2 maça da galibiyet ve şampiyonluk parolasıyla giren Diyarbakırspor ligte 1 puan gerisinde bulunan İstanbulspor’u konuk ediyor.

Diyar Hata Yapmak İstemiyor
 Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta son 2 maça galibiyet ve şampiyonluk parolasıyla giren Diyarbakırspor ligte 1 puan gerisinde bulunan İstanbulspor’u konuk ediyor. Keçiörengücü’nün 5 puan gerisinde takibini sürdüren Diyarbakırspor, şampiyonluk mücadelesi veren başka takım olan İstanbul’u eli boş gönderme hedefinde. Bu maçı kazanıp lider Keçiörengücü’nün puan kaybetmesini bekleyecek olan Diyarbakırspor’da kazanmaktan başka çare yok. Diyarbakırspor’un şampiyonluk şansını son haftaya kadar sürdürmesi için bu maçı kazanması Keçiörengücü’nün de puan kaybetmesi gerek. Keçiörengücü’nün, Erzincan Refahiyespor karşısında alacağı bir galibiyet Keçiörengücü’nü şampiyon yapar ve Diyarbakırspor bir üst lig hedefinde play oflarla devam eder. Öte yandan sakatlığı devam eden Akın’ın ve Kırıkhanspor karşılaşmasında yediği kırmızı karttan sonra 3 maç ceza alan Atilla hariç takımda eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Diyarbakır Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadele saat 15.30’da başlayacak. Karşılaşmayı, Antalya Bölgesi hakemlerinden Ahmet Eşref Sarı yönetecek.
Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2014, 00:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER