DİYAR İÇİN FİNAL GİBİ MAÇ

Yakın takipçilerinden Baysal İnşaat Düzyurtspor’u 2-0 yenerek üst üste 3.galibiyetine imza atan Diyarbekirspor’da yüzler gülerken,tüm dikkatler ve gözler 10 Mart Cuma günü lider Afjet Afyonspor’la deplasmanda yapılacak kritik maça çevrildi

DİYAR İÇİN FİNAL GİBİ MAÇ
 Yakın takipçilerinden Baysal İnşaat Düzyurtspor’u 2-0 yenerek üst üste 3.galibiyetine imza atan Diyarbekirspor’da yüzler gülerken,tüm dikkatler ve gözler 10 Mart Cuma günü lider Afjet Afyonspor’la deplasmanda yapılacak kritik maça çevrildi. Rakibi ile arasında 8 puan fark olan Diyarbekirspor,zorlu virajdan 3 puanla dönerse farkı 5’e indirerek 2.Lig’e direkt çıkmak için iddialı hale gelecek. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Yeşil-Kırmızılı takım Çarşamba günü Afyon’ gidecek. Afyonspor’da ise golcü futbolcu Fatih Şerifoğlu cezalı duruma düştüğü için forma giyemeyecek.

 

‘YARIŞA ORTAK OLMAK İSTİYORUZ’

Diyarbekirspor’da teknik heyet ve futbolcular,üst üste alınan galibiyetler nedeniyle mutlu olduklarını ifade ederek Afyon deplasmanı için de umutlu konuştu. Teknik Direktör Ahmet Duman,”Düzyurtspor bu ligin iyi ekiplerinden biridir. Maçın zor geçeceğini tahmin etmiştik. Nitekim kolay kazanmadık. Zaman zaman sıkıntı yaşadık ama kazanmasını bildik. Futbolcularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyorum.Cuma günü önemli bir maça çıkacağız. Lider Afjet Afyonspor’u yenip yarışa ortak olmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Takımımıza güveniyoruz” dedi.

 

 

‘DİYARBAKIR BENİM MEMLEKETİM’

Kaptan Onur Bilgin,”Kazanmak her zaman güzeldir.Düzyurtspor’a karşı önemli bir galibiyet aldık. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah Afyon’dan 3 puanla dönerek onları daha çok sevindireceğiz. Artık oraya kilitleneceğiz” dedi.

2 gol atan Yakup Demir ise,”Elazığ Karakoçan’lıyım ama Diyarbakır’ı da kendi memleketim gibi görüyorum. Buraya gelmeden önce hep takip ediyordum,Diyarbekirspor ve Amedspor’un üst liglerde olmasını istiyordum. Kendi isteğim ile severek geldim. Diyarbakır’a olan sevgimden dolayı 21 numaralı formayı istedim ve kulüp bunu uygun gördü. Afyon maçının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Kazanmaya gideceğiz. İnşallah bunu da başaracağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER