Diyar, Lider'i Ağırlıyor

Diyarbakırspor A.Ş, bugün konuk edeceği liglerin namağlup tek takımı Menemen Belediyespor’u gözüne kestirdi. Futbolcularla toplantı yapan Teknik Direktör Namık Altunsoy,”Zorlu maçı kazanıp yarışa yeniden ortak olacağız.” dedi.

Diyar, Lider'i Ağırlıyor
 ‘HERKES TÜM BENLİĞİYLE MÜCADELE ETSİN’

 Diyarbakırspor A.Ş’de tüm hesaplar Menemen Belediyespor’u yenip liderle puan farkını azaltarak zirve yarışına yeniden iddialı olmanın ve rakibine ilk yenilgisini tattırmak üzerine yapılıyor. Dünkü idmandan önce futbolcularla toplantı yaparak değerlendirmelerde bulunan teknik heyet,Tuzla maçında yapılan hataları anlattı ve Menemen maçında herkesin tüm benliğiyle mücadele etmesi istendi. Teknik Direktör Namık Altunsoy,”Bazı maçlar var ki bunun tekniği ve taktiği olmaz. Futbolcu kendiliğinden motive olur. Tuzlaspor maçını kaybederek büyük avantaj yitirdik ama 24 puanı kazanan da bu takım. Yarışın içinde olmak istiyorsak bu hafta kazanacağız. Herkes her şeyini ortaya koyacak,kazanmak adına her şeyi yapacak. Bu ruhu yakalamamız lazım. Bu hafta sahada böyle bir ruhla mücadele eden takım görmek istiyoruz. İnşallah futbolcular da gerekeni yapacağız.” dedi.

YÖNETİCİ VE TARAFTARLARDAN ZİYARET

İdmanı ziyaret eden yöneticiler ve taraftar temsilcileri de takıma moral verdi.
Bu arada Dernekler Birliği Başkanı Ramazan Tugay, Menemen Belediyespor maçında sahaya yüreğini koyan bir takım istediklerini söyledi. Tugay,”Diyarbakırspor’un borçsuz bir yapıda olması ve yeniden küllerinden doğması bizim için elbette önemlidir. Ancak harcanan emeklerin karşılığı şampiyonluk olmalıdır. Başkanımız Feyzi İlhanlı kimseden destek almadan, kulübü siyasete bulaştırmadan ve dilencilik kültürünü ortadan kaldırarak her şeyi kendi imkanlarıyla yapıyor. Bunun farkında olan taraftarlar da hem Diyarbakır hem de deplasmanda maçlara gelerek takıma destek veriyor. Bu güzel havaya kimsenin bozmaya hakkı yok. Teknik heyet ve futbolcular işin ciddiyetinde olmak zorundadır. Menemen Belediyespor maçı çok önemlidir. Herkes sahaya yüreğini koymalıdır. Taraftar böyle bir takım istiyor. Her şeylerini ortaya koymaları halinde takımımızın kalitesiyle bu maçı kazanacağına inanıyoruz.” dedi.

SAKATLAR ÜZDÜ, BİLETLER AÇIKLANDI

Öte yandan Atilla Erel ve Samet Hasan’ın sakatlanması teknik heyeti üzdü. Akın ve Doğancan’ın daha önce ligin ilk yarısını kapattığı Yeşil-Kırmızılı takımda Atilla ve Samet’in de ligin ilk devresini kapattığı açıklandı. Teknik heyetin performansından memnun olmadığı İbrahim İdis ile de yollar ayrıldı. İbrahim’le karşılıklı olarak anlaşılırken, devre arasında başka takımla anlaşması halinde alacaklarına karşılık bonservisinin verileceği öğrenildi.
Pazar günü oynanacak Menemen Belediyespor maçının bilet fiyatları da kale arkası ve maraton için 2 TL,kapalı için 5 TL ve VİP için 10 TL olarak açıklandı.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2013, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER