DİYAR MUTLAK GALİBİYET İSTİYOR

Hafta sonu evinde Adliyespor ile karşılaşacak Diyarbekirspor’da kadroda sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle zorunlu değişikliğe gidileceği belirtilirken, hedef iyi futbol ve mutlak galibiyet olarak belirlendi.

DİYAR MUTLAK GALİBİYET İSTİYOR
 3.Lig 3.Grup’ta zirve hesapları yapan Diyarbekirspor gecen hafta İstanbul’da Maltepespor’a karşılaştığı mücadelede 1–0 mağlubiyetle ayrılırken şampiyonluk yolunda büyük yara almıştı.

 
Diyarbekirspor Pazar günü Kendi saha ve seyircisi önünde Ankara Adliyespor'u ağırlayacak Diyarbekirspor, bu hafta sahaya önceki haftalardan farklı kadro ile çıkacak.
 
 CEZALI FUTBOLCULAR SIKINTI
 
Sarı kart cezalısı olan Fahrettin'in yerine savunmada Yakup Demir'in, Enis'in yerine de orta alanda Kaan Çebi'nin forma giymesi bekleniyor. Takımda bazı oyumcuların da kötü performanslarından dolayı kızağa çekilmesi bekleniyor
 
“KAZANIP RAKİPLERİMİZİN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEĞİZ”
 
Diyarbekirspor tercübeli Teknik direktörü Ahmet Duman geçen hafta İstanbul’da Maltepespor’a karşılaştığı mücadelede 1-0 mağlubiyetini değerlenmede bulundu. Duman şunları söyledi:  
 
“Maltepespor maçını ilk yarısı rakibi kendi sahasına hapsetmiştik ve akabinde 3 net gol pozisyonundan yararlanamadık ilk yarı golsüz kapanırken, ikinci yarıda ise rakip Maltepespor bizden daha istekli daha arzulu top oynamaya başladı ve maçın son dakikalarına yaklaşırken bizim gol yollarında pozisyon aradığımız esnada defans tada eksik yakaladığımız anlarda rakip takım bir gol pozisyonu bulup değerlendirdi bizde yenilen golün zamansız gelmesinden dolayı da pozisyon yaratamayıp sahadan mağlubiyet ile ayrıldık biz bu maçı unutup bu haftaki en önemli maçlarımızdan birini Pazar günü Kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağımız Ankara Adliyespor'u yenerek taraftarlarımıza armağan edeceğiz. Bizler buna inanıyoruz yeter ki onlarda bizlere güvensinler sahadan mutlak galibiyetle ayrılarak hedefimize emin adımlarla ilerleyip rakiplerimizde puan veya puanlar kaybetmesini bekleyeceğiz”
 
ZORUNLU KADRO DEĞİŞİKLİĞİ OLACAK
 
Pazar günü Ankara Adliyespor'u ağırlayacak olan Diyarbekirspor, sahaya önceki haftalardan farklı kadro ile çıkacak. Sarı kart cezalısı olan Fahrettin'in yerine savunmada Yakup Demir'in, Enis'in yerine de orta alanda Kaan Çebi'nin forma giymesi bekleniyor. Takımda bazı oyumcuların da kötü performanslarından dolayı kızağa çekilmesi bekleniyor
 
ŞAMPİYONLUK BELKİ  PLAY-OFF ‘TA
 
Diyarbekirspor mücadele verdiği 3 liğde yaklaşık 3 sezondur şampiyonluk mücadelesine de veren ancak 2.Lig’e doğrudan çıkamayarak hep  Play-Off’a kalan ve Play-Off’ta da final oynamasına rağmen 2.Lig’e çıkamayan Diyarbekirspor bir kez daha 2.Lig’e direkt çıkma şansını yitirdi. Ligde kalma mücadelesi veren Maltepespor’a deplasmanda 1-0 yenilen Diyarbekirspor bitime 12 hafta kala lider Afjet Afyonspor’un 12 puan gerisine düştü. 3.Lig’in yeni takımı olan Afyon temsilcisi şampiyonluk hedefine çok yakın.
 
PLAY-OFF İÇİN ZOR MAÇLAR
 
Diyarbekirspor için kalan 12 haftada vereceği mücadelerde hem kendi rakipleri ile hemde kümede kalma mücadelesi veren takımla la oynayacak Diyarbekirspor için Play-Off da kolay görünmüyor.

Diyarbekir rakipleri Afyon, Darıca ve  Elazığ gibi önemli deplasmanlara gidecek kendi evinde sahasında da Play-Off  hedefi olan Sakaryaspor ve Düzyurtspor’la karşılaşacak. Yeşil-Kırmızılı takımın karşılaşacağı diğer takımlar ise kümede kalma hedefi olan takımlar olacak.

Bu arada 19 Şubat Pazar günü kendi sahasında Ankara Adliyespor’la karşılaşacak olan Yeşil-Kırmızılı takımda cezalı duruma düşen Fahrettin ve Enis bu maçta forma giyemeyecek.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2017, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER