DİYAR SON SÜRAT ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Diyarbekirspor’da Ankara Kızılcahamam’da tamamlanan ilk etap kampının ardında ikinci etap kampı da yine burada başladı.

DİYAR SON SÜRAT ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR
 İkinci etap kampı 4 Ağustos’ta tamamlanacak ve takıma üç gün izin verilecek. Üçüncü ve son etap kampı 7 Ağustos’ta başlarken,kamp çalışmaları 19 Ağustos’ta son bulacak. Daha sonra Kurban Bayramı nedeniyle izin yapacak olan Yeşil-Kırmızılılar,1 Eylül’de başlayacak ligin ilk haftasında kendi sahasında yapacağı Gölcükspor maçına Diyarbakır’da hazırlanacak.

“Kolej Havası Yakaladık”

 Sportif Direktör İsmet Yılmaz,geçen sezondan kalan futbolcular ile yeni transferlerin çok iyi kaynaşarak kolej havasında bürünen bir takım olduklarını söyledi. Yılmaz,”Bu yıl bizim için çok farklı olacak Şampiyonluğa inanan bir teknik heyetimiz ve futbolcularımız var. Bizim için önemli olan kulübümüzde ilk önce bir aile ortamı yaratarak şampiyonluk hayali ve hedefi var. Yaptığımız transferler doğrultusunda ve bizimle devam eden arkadaşlarımızla mükemmel bir hava yakaladık. İnşallah bunu bu sene sahaya yansıtıp taraftarımızın yüzünü sezon sonunda şampiyonluk ile güldüreceğiz. Kolej takımı havasına büründük.

“Transferler Devam Edecek”

 Teknik direktörümüz Bülent Akan hocamız doğrultusunda transfer çalışmalarımıza hız verdik. Gerekli olan bölgelere transfer yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.Şu ana kadar kamp dönemimiz çok iyi geçiyor ve geçmeye de devam edecek. Yeni sezonda taraftarlarımız farklı bir Diyarbekirspor göreceklerinden emin olsunlar.Bizlerden desteklerini esirgemeyen Onursal Başkanımız Sayın Feyzi İlhanlı Ve Kulüp Başkanımız Sayın Bilal Kadayıfçıoğlu’na da çok teşekkür ediyoruz. Bizleri yalnız bırakmayıp her türkü desteği sağlıyorlar” ifadelerine yer verdi.

Teknik Ekipte Kimler Var?

Teknik direktör Bülent Akan’ın ekibinde biri kaleci antrenörü olmak üzere üç antrenör yer alıyor.Yüksel Özçimen kaleci antrenörü olarak görev yaparken,Osman Yalçın ve Fuat Erarslan da antrenör olarak yer alıyor.


Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2018, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER