DİYAR TUR PEŞİNDE

Diyarbekirspor,Perşembe günü Diyarbakır'da 1-0 yenildiği Darıca Gençlerbirliği ile bugün deplasmanda karşılaşacak. Kulaklar tur için gelecek galibiyet haberinde.

DİYAR TUR PEŞİNDE

Play-Off yarı final ilk maçında kendi sahasında 1-0 yenildiği Darıca Gençlerbirliği ile bugün deplasmanda karşılaşacak olan Diyarbekirspor,zoru başarıp finale kalmak istiyor. Gözlerin çevrildiği maçın başlama saati 16.00.

 BUGÜN ÖNEMLİ GÜN

3.Lig 3.Grup’ta ilk maçları Perşembe günü oynanan Play-Off yarı final maçlarının rövanşları bugün yapılacak. Bugün oynanacak Darıca Gençlerbirliği-Diyarbekirspor ve Sakaryaspor-Bayrampaşa maçları sonunda turu geçen iki takım finale kalacak. 13 veya 14 Mayıs’ta tarafsız sahada oynanacak final maçını kazanan takım 2.Lig’e yükselecek.

Diyarbekirspor,Perşembe günü kendi sahasında 1-0 yenildiği Darıca Gençlerbirliği ile bugün deplasmanda karşılaşacak. Darıca İlçe Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak maç öncesinde Diyarbekirspor’da sakat olan Yakup ve Umut kadroda yer almıyor.

 

GOLLÜ GALİBİYET ŞART

Diyarbekirspor,iki ve üzeri farklı galibiyetlerin yanı sıra tek farklı gollü galibiyetlerde de turu geçen taraf olacak. Diyarbekirspor’un 90 dakikayı 1-0 önde tamamlaması halinde maç uzatmaya gidecek ve uzatmada da bu skor bozulmazsa turu geçen takımı seri penaltı atışları tayin edecek. Darıca Gençlerbirliği’ne ise her türlü galibiyet ve beraberlik yetiyor.

İki takım arasında bu sezon 3 maç yapıldı. Sezonun ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçı 3-0 kazanan Diyarbekirspor,ikinci yarıda Darıca’da yapılan maçı 4-0 kaybetti. Perşembe günü Diyarbakır’da yapılan Play-Off yarı final ilk maçını da Darıca Gençlerbirliği 1-0 kazandı.

 

MAÇIN HAKEMİ BURAK ŞEKER

Diyarbekirspor,bu sezon oynadığı 17 deplasman maçında 5 galibiyet,6 beraberlik ve 6 yenilgi alarak 21 puan toplarken 16 gol atıp 23 gol yedi.

Darıca Gençlerbirliği ise kendi sahasındaki 17 lig maçında 13 galibiyet,2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 38 puan topladı,43 gol atıp 13 gol yedi.

Bugünkü karşılaşmayı Antalya bölgesi B klasman hakemi Burak Şeker yönetecek. Şeker’in yardımcılıklarını Antalya’dan Ali Balsatar ve Isparta’dan Emin Barlas yaparken,4.hakemlik görevini Gökçen Öztürk yerine getirecek.

 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2017, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER