DİYAR’A ÇİFTE ŞAMPİYON PATENTLİ HOCA

Kastamonuspor’u iki sezon içinde ara vermeden önce 3.Lig’e,ardında da 2.Lig’e çıkaran teknik direktör Ahmet Duman artık Diyarbekirspor’un şampiyonluk özlemine son vermek için çalışacak.

DİYAR’A ÇİFTE ŞAMPİYON PATENTLİ HOCA
 Diyarbakırspor’un eski futbolcuları Seyfullah Konyalı ve Serkan Erbay ise yardımcı antrenör olarak görev yapacak.

KASTAMONU’YA 50 YILIN EN BÜYÜK BAŞARISINI  YAŞATTI

Kastamonuspor 1966’yı 2014-2015 sezonunda BAL’da şampiyon yapıp 3.Lig’e,bir sezon sonra 2015-2016 sezonunda ise 3.Lig’de şampiyon yaparak 2.Lig’e çıkardığı için 50 yıllık kulüp tarihinin en büyük başarısına imza atarak Kastamonu’da efsane olan teknik direktör Ahmet Duman artık Diyarbekirspor’un başarısı için mücadele verecek.

 Duman,son 3 sezonda final oynayıp 2.Lig’in kapısından dönen Diyarbekirspor’u arzuladığı şampiyonluğa ulaştırmak için görevi kabul ettiğini söyledi. Kastamonu’daki sosyal medya platformları Duman’ın Diyarbekirspor’a gelmesine geniş yer verirken,taraftarlar başarılı hocaya övgüler dizdi.

 

YARDIM ANTRENÖRLERİ ESKİ DİYARBAKIRSPORLU

Eski Diyarbakırspor’lu Ersin Veli’nin menajerliğini yaptığı Duman,onursal başkan Feyzi İlhanlı ile anlaştıktan sonra dün başlayan takımın Antalya Kemer’deki devre arası kampına katıldı. Duman’ın ekibinde yer alan antrenörler tanıdık isimler. Mehmet İpek’in başkanlığı döneminde Diyarbakırspor’da forma giyen Seyfullah Konyalı ve 2007-2009 yılları arasında Diyarbakırspor kadrosunda yer alan Serkan Erbay teknik ekipte yer alıyor. Diğer antrenörün ise bugün belli olması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2017, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER