DİYARBAKIR 1. AMATÖR PLAY OFF LİGİ ŞAMPİYONU ERGANİ GENÇLER BİRLİĞİ,

Diyarbakır 1. Amatör Play Off Ligi'nde Ergani Gençlerbirliği şampiyon oldu.

DİYARBAKIR 1. AMATÖR PLAY OFF LİGİ ŞAMPİYONU ERGANİ GENÇLER BİRLİĞİ,
 Diyarbakır 1. Amatör Play Off Ligi'nde Ergani Şehir Stadyumu'nda Ergani Gençlerbirliğispor Harbişspor' maça gelmeyerek 3 – 0 hükmen sayılarak şampiyon oldu.

Orta hakemin Sahaya Harbişspor un gelmemesiyle. Ergani Gençlerbirliğispor oyuncuları şampiyonluk çığlıklarını taraftarlarıyla paylaşmak için tribünlere koştu. Takımda ve taraftarlarda büyük bir sevinç yaşandı.

Grubunda şampiyon olan Ergani Gençlerbirliğispor, Süper Amatör Lige yükselmeye hak kazandı.

Ergani Gençlerbirliğispor. Bu sezon oynadığı 17 maçta 14 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alırken, attığı 62 gole karşılık, kalesinde 11 gol gördü ve 44 puanla ligi tamamlayarak şampiyonluğunu ilan etti.

Ergani Gençlerbirliği Spor Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Senvar, U15'ten sonra U17'de de şampiyon olduklarını Ergani Gençlerbirliğispor, Süper Amatör Lige yükselmeye hak kazandı. 
Belirtti.

Senvar, mütevazı yönetim anlayışı, teknik kadro ve sporcularla birlikte bir bütün olarak hedefe ulaştıklarını söyledi.

Geçen sezon hem Diyarbakır'da hem de Türkiye finallerinde önemli başarılara imza attıklarını belirten Senvar, "Başarımızın tesadüf olmadığını ortaya koyabilmemiz için geçen yılki başarı çıtasının üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Bu anlamda daha disiplinli ve düzenli çalışmalarla arzuladığımız hedefi yakalamak istiyoruz" dedi.

Senvar, şunları söyledi: “Ekonomik sıkıntılarından dolayı özverili bir şekilde takımı başarıdan başarıya koşturan Teknik direktörümüz Mehmet Kanat, Ömer Korkmaz ve Nevzat Aslan ile sabırlı ve gönüllü bir şekilde oynayan tüm futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Bu olumsuzluklara rağmen sağlanan başarının görünmezden gelinmemesi gerekir. Ergani’yi en iyi şekilde biz tanıtıyoruz. Bu tanıtımın belgesi de aldığımız şampiyonluklar ve başarılardır. diye konuştu

Kupa törenine Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, Belediye Başkanı Ramazan Kartalmış, Emniyet Müdürü Samet Mete Ünsal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, AK Parti Ergani İlçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan,

Ergani Gençlerbirliğispor yöneticiler, oyuncular katıldılar.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 22:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER