DİYARBAKIR 1968 SPOR TAKIMININ MAŞALLAHI VAR 5 – 0

(BAL) Bölgesel Amatör Ligiindeki Diyarbakır temsilcilerinden Diyarbakır 1968 Spor takımının Deplasmanda oynadığı maçta rakibi Elbakspor’a 5 – 0 gibi farklı skorla mağlup olması, hem taraftarlarını hemde eski futbolcularını fazasıyla üzdü.

DİYARBAKIR 1968 SPOR TAKIMININ MAŞALLAHI  VAR 5 – 0
 (BAL) Bölgesel Amatör Ligiindeki Diyarbakır temsilcilerinden Diyarbakır 1968 Spor takımının Deplasmanda oynadığı maçta rakibi Elbakspor’a  5 – 0 gibi farklı skorla mağlup olması, hem taraftarlarını hemde eski futbolcularını fazasıyla üzdü.

Önceki haftayıda Yolspor mağlubiyetiyle kapatan 0 Puana sahip olan Diyarbakır 1968 Spor’un eski ve isminini açıklanmasını istemeyen futbolcusu yaptığı açıklamada, “ Göz göre göre bir takım bir takım katlediliyor, küme düşürülmek  isteniyor. Sezon başında takımını tanıyan işini bilen bir teknik heyet vardı. Bu ikili takımı iyi bir yol çizdirirdi. Ama herne hikmetse takım kafilesi hazırlık kampı için Tatvan’a giderken yoldan geri çevrildi. Ne olduysa bundan sonra oldu, futbolcular bir bakıma küstürüldü. Takıma yararlı olamayacak bir antrenör getirildi. Bu işin bu şekilde yürümeyeceğini kulüp yönetimide çok iyi biliyor. Bu değirmen un övütemez. Ligdede kesinlikle başarılı olamaz. Takımımızın maşallahı var Başkale gibi bir ilçenin takımına başka bir ilçede teslim oluyor 5 gol yiyor. Sahaya çıkmayan bir takım 5 gol yemez be “ dedi.
Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2015, 19:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER