Diyarbakır A.Ş.'den Tff'nin Tribün Kapatma Cezalarına Destek

Futbol Federasyonu’nun disiplin yönetmeliğinde değişiklik yaparak saha kapatma ve seyircisiz oynama cezası yerine tribün kapatma cezası verme kararı almasının yerinde ve doğru bir karar olduğunu belirten Diyarbakırspor A.Ş Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı, geçen sezon fair play ve centilmenlik adına örnek tablolar sunan taraftarlarımıza yeni sezon için de güvendiğini söyledi.

Diyarbakır A.Ş.'den Tff'nin Tribün Kapatma Cezalarına Destek
‘DOĞRU UYGULANIRSA SEYİRCİ TRİBÜNLERE GERİ DÖNER’

Kulübün facebook sayfası ve internet sitesine açıklama yapan İlhanlı,”TFF’nin yeni uygulamasını doğru buluyor ve destekliyoruz. Yeni kararlarla beraber inşallah Türkiye liglerinde giderek statlardan uzaklaşarak sporseverler geri dönecektir. Bu kararlar inanıyorum ki hem kulüpler hem taraftarlar açısında yerinde olacak ve cezaların doğru uygulanması halinde tribünlere sızan art niyetli kişiler de temizlenecektir. Kimsenin kulüpleri zarara uğratmaya ve diğer taraftarların seyir hakkını engellemeye hakkı yok.” dedi.

‘TARAFTARIMIZA OLAN İNANCIM SONSUZDUR’

Kulüp olarak fair play ve centilmenliğe büyük önem verdiklerini anlatan İlhanlı,başta Azrailler Grubu olmak üzere taraftarlara olan inancının sonsuz olduğunu söyledi. İlhanlı,”Kulübümüzün en önemli ilkelerinden biri sporu kendi kuralları çerçevesinde yapmaktır. Medeniyetler diyarı Diyarbakır’ı temsil ediyoruz ve buna uygun şekilde hareket etmek zorundayız. Geçen sezon sahaya giren ve taraftar olarak kabul etmediğimiz bir kişi hakkında savcılıkta suç duyurusunda bulunarak kentimiz,kulübümüz ve taraftarımız adına örnek bir tutum sergiledik.

‘ŞAMPİYONLUĞU KAYBETTİK AMA İNSANLIK ADINA DERSLER VERDİK’

Taraftarımız fair play ve centilmenlik adına takdire şayan olaylara imza attı. Kendi sahamızda yenildiğimiz ve belki de şampiyonluğu kaybettiğimiz kritik maçlarda hiçbir olay olmadı,aksine rakipleri alkışlayarak bana göre bu alanda tüm takımların taraftarlarına ders verdiler. Yeni sezon için de taraftarlarımıza olan güvenim sonsuzdur. Her zaman ki gibi Diyarbakırspor’un en büyük itici gücü ve destekçisi olup, fair play ve centilmenlik kuralları çerçevesinde davranacaklarına inanıyoruz.” dedi. 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2014, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER