Diyarbakır-Batman Dayanışması

Batman Petrolsporlu taraftarların Tire 1922 ile hem İzmir’de hem de Diyarbakır’da oynanan maçlara gelerek Diyarbekirspor’a destek vermesi,aralarında sadece 8 kilometre mesafe bulunan kenti sporda bir kez daha kaynaştırdı. Kaynak: Diyarbakır-Batman Dayanışması

Diyarbakır-Batman Dayanışması
  Diyarbekirspor Başkanı Kadayıfçıoğlu,anlamlı destekten dolayı Batman halkına teşekkür etti. Batman Petrolspor Başkanı Konaç ise,”Final nerede olursa olsun Diyarbekirspor’u yalnız bırakmayacağız” dedi.

Önemli Bir Dayanışma Örneği

Sporda aralarında uzun yıllardır büyük bir dayanışma bulunan komşu kentler Diyarbakır ve Batman bir kez daha dayanışma ruhunu güçlendirdi. Batman Petrolsporlu taraftarlar, Diyarbekirspor’un Tire 1922Spor’la İzmir’de ve Diyarbakır’da oynadığı 3.Lig 2.Grup Play-Off yarı final maçlarına gelerek Yeşil-Kırmızılı takıma tam destek verdi. Batman Petrolspor Yarasalar Grubu’nun öncülük ettiği buluşmada Batmanlı sporseverlerin tavrı Diyarbekirspor cephesinde ilgi uyandırdı.

“Diyarbekirspor’un 2.Lig’e Çıkmasını İstiyoruz”

Batman Petrolspor Başkanı Ekrem Konaç da sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Diyarbekirspor’un 2.Lig’e çıkmasını gönülden desteklediklerini belirterek,”Yeni Diyarbakır stadındaki rövanş maçının ambiansı muhteşemdi. Bizler de taraftarlarımızla beraber gidip kardeş kentimizi ve dost kulübümüzü destekledik. Final maçı nerede olursa olsun oraya da gidip destekleyeceğiz. Bölgemizden bir takımın üst liglere çıkmasını önemsiyoruz “ dedi.

Kadayıfçıoğlu :”Finale de Bekliyoruz”

Diyarbekirspor Kulübü Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu da Batman Petrolspor Başkanı Ekrem Konaç’ı arayarak destek için teşekkür etti. Kadayıfçıoğlu,”Batman halkının desteği ve Batman Petrolspor kulübümüzün ilgisi,yaklaşımı bizi mutlu etti. Dost ve kardeş kentimize,camiamıza teşekkür ediyoruz. Final karşılaşmasında Batman halkını ve bölgenin tüm kentlerini, takımımızın yanında yer almaya,destek vermeye davet ediyoruz. El ele verip 2.Lig’e yükselmenin sevincini yaşamak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: TİGRİS HABER

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2018, 20:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER