Diyarbakır BB. Spor'a Kahvaltı Morali

Diyarbakır BB. Spor'a Kahvaltı Morali

Diyarbakır BB. Spor'a Kahvaltı Morali

Diyarbakır BB. Spor’a Kahve Durağından Kahvaltı morali

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Altay maçı öncesinde kahvaltı jesti yapıldı. Kahve Durağı işletmecisi Ümit Singez’in organize ettiği kahvaltıda futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler bir araya geldi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Cumartesi günü İzmir ekibi Altay müsabakası öncesinde kahvaltı jesti yapıldı.

Kahve Durağı işletmecisi Ümit Singez’in organize ettiği kahvaltıda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler bir araya geldi.

Yapılan organizasyondan dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Av. Metin Kılavuz, işletme sahibine takımlarına gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek taraftar forması hediye etti.

Ayrıca Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Av. Metin Kılavuz Profesyonel futbol takım Teknik direktörü Turhan Özyazanlar'a Spor'a yapmış olduğu katkılarından  ve geçen sezonki şampiyonluktan dolayı plaket verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2014, 15:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet çelebiçakar
ahmet çelebiçakar - 10 yıl Önce

yine birbirlerine ödül vermişler bizimkiler!gerekçeye bak spora yaptığı katkılar yav adam 3 sezonda birtane altyapıdan bir oyuncu almamış,mevcut yerli oyuncuları bir bir göndermiş yardımcılarıyla birlikte ;hala geçen seneki şampiyonlukta bizimkiler!bari milleti aldatmayın,

SIRADAKİ HABER