Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Amedspor olacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ismini Amedspor olarak değiştirmek için çalışma başlattı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Amedspor olacak
 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ismini Amedspor olarak değiştirmek için çalışma başlattı.

İsmini Amedspor olarak değiştirmek isteyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un bu ismi yasal hale getirmek için başlattığı çalışmalarda sona gelindi. Dernekler İl Müdürlüğü'ne bu yönde yapılan başvuru kabul edilerek onaylanırken, gözler iki kulübün yasal prosedürleri yerine getirmesinde ve TFF'nin vereceği karara çevrildi.


Bugünlerde kongre yapacak olan Amedspor ismini değiştirirken, boşa düşecek olan bu ismi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor da kongre yaparak alacak. Tüm yasal prosedürlerin tamamlanmasından sonra TFF'ye isim değişikliği için başvuru yapılacak.TFF'nin de iki kulübün borçsuz olması ve yasal bir engel olmaması nedeniyle Amedspor ismine onay vermesi bekleniyor.

BDP İle Aynı Amblemde

Bu arada, Amedspor ambleminde Demokratik Bölgeler Partisi olarak isim değiştirenBarış Ve Demokrasi Partisi'nin (BDP) amblemi olan çınar ağacı olması dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2014, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER