DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR İÇ TRANSFERDE TERLEYECEK

2.Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da hesaplar yeni sezon için yapılırken, takımın önemli oyuncularının serbest kalması tehlikesi yaşanıyor.

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR İÇ TRANSFERDE TERLEYECEK
 3 sezondan beri takımda forma giyen ve elde edilen başarılarda pay sahibi olan Kamil İçer,Ercüment Balıkçı,Samet Yeniceli ,Yusuf Yağmur ve Erhan Eren’in yanı sıra kaleci Levent Taşkın ve Uğur Tülümen’in sözleşmeleri 31 Mayıs 2015’te sona erecek. Bu tarihe kadar yeniden anlaşma sağlanmadığı takdirde oyuncular serbest kalarak,istedikleri takıma gidebilecek.

TEKNİK HEYETİN DURUMU NET DEĞİL

Başarılı savunma oyuncusu Kamil İçer ve orta alanın etkili isimlerinden Ercüment Balıkçı’ya üst liglerden teklifler olduğu konuşuluyor.

Öte yandan takımda teknik heyetin durumu da hala belirsiz. Teknik direktör İsmet Taşdemir ve yönetim arasında görüşmelerin devam ettiği ancak henüz anlaşmaya varılamadığı ifade ediliyor. Sarıyer maçından sonra tarafların bir kez daha görüşerek bu konuda bir karara varması bekleniyor.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 14:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
fırat yıldız
fırat yıldız - 9 yıl Önce

bu teknik heyet bence başarısız,hata parasız pulsuz dönemde çalışan çoşkun demirbakan bunlardan daha başarılı...isreseniz istatiklere bakın...tüm iddasını kaybetikleri halde oynamamış bir oyuncu bile oynatmadılar,küme düşme mücadelesi veren takımları bile yenemediler...bence takıma memet budakın,nurettin şiro veya sertaç küçük bayrak gibi yerli hocalardan biri tercih edilmeli....

SIRADAKİ HABER