Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kadrosuna Yerli Futbolcular Alıyor.

PTT 1. Lige çıkmayı hedefleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, teknik heyet ve futbolcularda tercihini yerli futbolculardan yanan yapıyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kadrosuna Yerli Futbolcular Alıyor.
 Yeni sezonda PTT 1. Lige çıkmak isteyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, hem teknik heyette hem de futbolcu kadrosunda öze dönüş yaparak yeni bir profil çizdi.

Geçen sezon ki kadro itibariyle takımda kalan Yusuf Yağmur, Mesut ÖzkalkanAbdullah Çetin ve Barış Ataş'ın yanı sıra Serkan İpek, Ercan Çapar ve Şeyhmus Özer gibi Diyarbakırlı futbolcular takıma transfer edilirken, genç futbolculardan Mansur Ay ve Agit Balmış da kadroya dahil edildi. Böylece kadrodaki Diyarbakırlı sayısı 9'a çıkarıldı.

Takımda ayrıca bölge illerinden 4 futbolcu var. Batmanlı Mansur Çalar, Malatyalı Samet Yeniceli, Cizreli Erhan Eren ve Gaziantepli Hayrettin Çınar, yeni sezondaDiyarbakır ekibinin başarısı için ter dökecek.

Daha önce Diyarbakırspor'u çalıştırmış olan teknik direktör Coşkun Demirbakan'ın yardımcıları Hüseyin Kaya, Yaşar Akçura, Mesut Önal ve Deniz Doster de Diyarbakırlı. - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2014, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER