Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Semavi ile Yollar Ayrıldı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da deneyimli futbolcu Semavi Özgür’le yollar ayrıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Semavi ile Yollar Ayrıldı
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da deneyimli futbolcu Semavi Özgür'le yollar ayrıldı. İç transferde 6 futbolcu ile yeniden anlaşma sağlandığı belirtildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da geçen sezonki kadrodan iki isim daha ayrıldı. Geçen sezon kadroda yer alan Semavi Özgür ve yedek kalecilerden Volkan Tercan'la yollar ayrıldı. Bu futbolcularla karşılıklı anlaşılarak sözleşmelerinin feshedildiği açıklandı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor iç transferlerde kaleci Levent Taşkın, Ozan Solak, Ali Kurt, Barış Ataş, Yusuf Yağmur ve Abdullah Çetin ile yeniden anlaştığını duyurdu. İç transferde takımda kalması istenen diğer futbolcular ise gelecek hafta için kente davet edildi.

HEDEF PKK 1. LİGİ'NE ÇIKMAK

Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Demir, yeni sezondaki hedeflerinin PTT 1. Ligi'ne çıkmak olduğunu belirterek transfere hız verdiklerini söyledi. Demir, "Transferde zaman kaybetmek istemiyoruz ancak bunu yaparken temkinli davranarak doğru tercihler yapmaya çalışıyoruz. Güçlü takımların olduğu gruba düştük ve buna göre kadro oluşturmak zorundayız. Nokta transferler yapacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın" dedi. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2014, 22:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER