DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DA YÖNETİM TAKIMA TATLI İKRAM ETTİ, MORAL VERDİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da yönetim Kırklarelispor maçı öncesinde takıma moral verdi. Takımı, Şanlıurfa yolu üzerindeki tesislerde ziyaret eden yöneticiler,ter idmanını izledi.Teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram eden yöneticiler, daha sonra idmanı ziyaret eden ASKF Başkanı Remzi Dayan, TÜFAD Başkanı Samet Karakaş ve basın mensuplarıyla sohbet etti.

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DA YÖNETİM TAKIMA TATLI İKRAM ETTİ, MORAL VERDİ
 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da yönetim Kırklarelispor maçı öncesinde takıma moral verdi. Takımı, Şanlıurfa yolu üzerindeki  tesislerde ziyaret eden yöneticiler,ter idmanını izledi.Teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram eden yöneticiler, daha sonra idmanı ziyaret eden ASKF Başkanı Remzi Dayan, TÜFAD Başkanı Samet Karakaş ve basın mensuplarıyla sohbet etti.

BASINDAN DAHA FAZLA DESTEK VERİLMESİ İSTENDİ

Teknik Direktör İsmet Taşdemir’in da hazır bulunduğu sohbet toplantısında, spor taban birlikleri ve basın mensuplarına teşekkür edilerek, bundan sonra daha fazla takıma ve kulübe yer ayırmaları istendi. Samimi bir ortamda geçen buluşmada basın mensupları da kulübe yönelik eleştiri ve önerilerde bulundu. Teknik Direktör Taşdemir,şehirde bütünleşme sağlanması halinde kulübün çok daha iyi duruma geleceğini ifade ederek, bu konuda yerel basın ve spor taban birliklerinden destek talep etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2015, 20:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER