DİYARBAKIR ÇİFTE ZAFER BEKLİYOR

Diyarbakırlı sporseverlerin bugün kalbi Diyarbakır ve İstanbul’da atacak.Amedspor, saat 15.30’da Konya Anadolu Selçukspor’u ağırlarken,Diyarbekirspor ise saat 16.30’da Bayrampaşa’ya konuk olacak. İki takımın da amacı galip gelerek kente çifte bayram hediyesi vermek.

DİYARBAKIR ÇİFTE ZAFER BEKLİYOR
 Diyarbakırlı sporseverlerin bugün kalbi Diyarbakır ve İstanbul’da atacak.Amedspor, saat 15.30’da Konya Anadolu Selçukspor’u ağırlarken,Diyarbekirspor ise saat 16.30’da  Bayrampaşa’ya konuk olacak. İki takımın da amacı galip gelerek kente çifte bayram hediyesi vermek.

AMEDSPOR,2’DE 2 YAPMAK İSTİYOR

2.Lig Beyaz Grup’ta kendisi gibi sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan B.B Erzurumspor’u deplasmanda 2-1 yenerek sezona flaş bir başlangıç yapan Amedspor,sezona 3 puanla başlayan takımlardan Konya Anadolu Selçukspor’u yenerek 2’de 2 yapmak istiyor. 6 maçlık cezasından 5 maçlık ceza kalan Abdullah Çetin ile Erzurum’da sakatlanan Hakan Ateş forma giyemeyecek. İki sağbekin yokluğunda sıkıntı yaşayan teknik heyetin bu mevkide farklı bir isme yer vermesi bekleniyor.

Seyrantepe Amedspor tesislerinde oynanacak karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. Maçın hakemi Muğla bölgesinden Ali Zağlı.

DİYAR,SİFTAH YAPMA PEŞİNDE

3.Lig 3.Grup’ta kendi sahasında Tarsus İdman Yurdu’na 2-1 yenilerek sezona kötü başlayan ancak hafta arasında kupada Batman Petrolspor’u deplasmanda 4-0 yenip ikinci tura yükselerek moral kazanan Diyarbekirspor,kendisi gibi lige kötü başlayıp kupada tur atlayan Bayrampaşaspor’u yenerek ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor. Karşılaşmaya cezasından dolayı ev sahibi ekibin taraftarları alınmayacak.Bayrampaşa ilçesindeki İstanbul Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 16.30’da başlayacak maça Diyarbakır’lı taraftarlar ise girebilecek. Maçı Bursa bölgesi hakemi Cihan Aydın yöneteck.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2016, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER