DİYARBAKIR MASTERLER, VALİLİK KARMASIYLA KARŞILAŞTI

- Diyarbakır Masterler Derneği Futbol takımı Dostluk maçında Valilik Karması ile Atatürk Stadyumunda karşılaştı.

DİYARBAKIR MASTERLER, VALİLİK KARMASIYLA KARŞILAŞTI
 Diyarbakır Atatürk Stadyumunda futbola elverişli hava ve zeminde oynanan Diyarbakır Masterler Derneği Futbol Takımı - Valilik Karması maçını Hakem Hüseyin Han yönetti.  Diyarbakır Masterler Derneği Futbol takımı Dostluk maçında Valilik Karması ile Atatürk Stadyumunda karşılaştı.

Diyarbakır Atatürk Stadyumunda futbola elverişli hava ve zeminde oynanan Diyarbakır Masterler Derneği Futbol Takımı - Valilik Karması maçını Hakem Hüseyin Han yönetti. Zevkli ve çekişmeli geçen maçta iki taraf da sayısız gol pozisyonu üretmesine rağmen maçta tek gol çıktı.Spordan sorumlu İl Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz’ın yanı sıra, iki takımda da bir çok eski profesyonel ve Amatör futbolcunun forma giydiği maçı Valilik Karması 1-0 kazandı.

Maç sonunda Diyarbakır Masterler Derneği. Başkanı Veysi Akar ve Valilik Karmasından İl Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz maçla ilgili açıklamalarda bulundu.Akar ve Batmaz yaptıkları açıklamada maçın organizasyonundan dolayı birbirlerine teşekkür ederek karşılıklı olarak memnuniyetlerini dile getirdiler.

AKAR: ''ÇOK GÜZEL BİR MAÇ OLDU''

Diyarbakır Masterler Derneği Başkanı Veysi Akar ; ''Yaş ortalaması 44 olan ve Masterlerin gerçek amacına uygun bir takımla bugün sahada yer aldık. Kentimizde hazırlık maçları oynayarak takımımızı yıl içinde yurt içi ve yurt dışında katılacağımız çeşitli Masterler futbol turnuvalarına hazır tutmaya çalışıyoruz.Bugün Valilik Karmasıyla çok güzel bir maç organizasyonunda beraber olduk, kazanmaktan çok dostluğun ön planda olduğu karşılaşmaya iştirak eden derneğimizde ki futbolcu arkadaşlarıma ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum, ayrıca maç teklifimizi kabul eden Valilik Karması da bugün çok iyi mücadele etti ve çok centilmence oynadılar, kendilerine de ayrıca teşekkür ediyorum.'' Dedi.

VALİ YARDIMCISI BATMAZ: ''HEM SPOR YAPIYORUZ HEMDE EĞLENMEYE ÇALIŞIYORUZ''

İl Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz ise; ''Valilik Karması futbol takımımızla özellikle hafta sonları spor yapma amacıyla Diyarbakır'da daha önceleri futbol oynamış ve aktif futbol hayatını noktalamış sporcu arkadaşlarımızla bir araya gelerek hem spor yapıyoruz hemde eğlenmeye çalışıyoruz.Bugün de Diyarbakır Masterler Derneği futbol takımımızla güzel geçen bir maçta karşılaştık.Bu güzel etkinlikte bizleri bir araya getiren Diyarbakır Masterler Dernek Başkanımız Veysi Akar'a teşekkür ediyorum.Ayrıca rakibimizi de sahada centilmence oynadıkları için çok tebrik ediyorum. '' Dedi.
Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2015, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER