DİYARBAKIR SÜPER AMATÖR FUTBOL LİGİ’NE ERGANİ DAMGASI

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde gelecek sezon 3 Ergani takımı mücadele edecek. Bu lige yükselen son takım Ergani Yıldızspor oldu.

DİYARBAKIR SÜPER AMATÖR FUTBOL LİGİ’NE ERGANİ DAMGASI
 ERGANİ YILDIZSPOR HEDEFE ULAŞTI

Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi’nden Süper Amatör Ligi’ne terfi eden ikinci takım da Ergani ekibi oldu. Ergani Gençlerbirliği’nin şampiyon tamamladığı ligi ikinci bitiren Ergani Yıldızspor ,Süper Amatör Futbol Ligi’ne yükseldi. Erganispor, Ergani Gençlerbirliği ve Ergani Yıldızspor gelecek sezon Süper Amatör Ligi’nde mücadele ederken, Ergani futbolu adına bir ilk olacak.

18 maçta 12 galibiyet,3 beraberlik ve 3 yenilgi alan Ergani Yıldızspor, 39 puanla sezonu ikinci tamamladı.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR MESAJI

Ergani Yıldızspor kulübünün hem başkanlığını da hem de antrenörlüğünü yapan Mehmet Yeşil,2009 yılında kurulan kulübün kısa sürede gerek alt yapı gerekse sportif başarı konusunda önemli atılımlar yaptığını söyledi. Yeşil,katkılarından dolayı Kaymakam Eşref Yonsuz’a, Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nden öğretim görevlisi Mustafa Yiğitoğlu’na,,Ergani Halk Eğitim Müdürü Mehmet Eroğlu’na, sağlık personeli Cuma Aslan’a, Beşiktaş Futbol Okulu yönetici ve antrenörlerine, Dr. Erdem Demirtaş,Murat Doğan,Nevzat Akdağ,Mükremin Ayyıldız ve Ercan Kınık’a teşekkür etti.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2015, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER