DİYARBAKIR TAKIMLARI İSTANBUL TEMSİLCİLERİ İLE KARŞILAŞACAK

Diyarbakır takımları yarın oynanacak maçlarda İstanbul temsilcileri ile kozlarını paylaşacak. Amedspor-Tepecikspor saat 13.00’da,Maltepespor-Diyarbekirspor ise saat 13.30’da başlayacak.

DİYARBAKIR TAKIMLARI İSTANBUL TEMSİLCİLERİ İLE KARŞILAŞACAK
 Diyarbakır takımları yarın  oynanacak maçlarda  İstanbul temsilcileri ile kozlarını paylaşacak. Amedspor-Tepecikspor  saat 13.00’da,Maltepespor-Diyarbekirspor ise saat  13.30’da başlayacak.

 

AMEDSPOR’DA TEK HEDEF GALİBİYET

2.Lig Beyaz Grup’ta 22.hafta maçları bugün yapılırken,zirve mücadelesi veren ve geçen hafta deplasmanda İstanbulspor’a 1-0 yenilerek 5.sıraya gerileyen Amedspor,küme düşme hattında yer alan Büyükçekmece Tepecikspor’u ağırlayacak. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Amedspor,taraftarlarının desteği ile 3 puan alarak zirve iddiasını yeniden güçlü hale getirmek istiyor. Karşılaşma öncesinde belediye tarafından tahsis edilecek ücretsiz araçlarla Seyrantepe’ye taraftarlar taşınacak.

 

MAÇIN HAKEMİ İZMİR BÖLGESİNDEN

Seyrantepe Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maçı İzmir bölgesi hakemi Levent Balcı yönetecek.

Bu sezon kendi sahasında 10 maç yapan Amedspor,7 galibiyet,2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 23 puan topladı. 11 deplasman maçı oynayan Tepecikspor ise 1 galibiyet,2 beraberlik ve 8 yenilgi ile bu alanda hanesine 5 puan yazdırdı.

 

DİYARBEKİRSPOR,İSTANBUL DEPLASMANINDA

3.Lig 3.Grup’ta zirve hesapları yapan ve haftaya 3.sırada giren Diyarbekirspor,22.hafta mücadelesinde Pazar günü  İstanbul’da Maltepespor’un konuğu olacak. Yeşil-Kırmızılı takım,küme düşme potasında yer alan renkdaşını yenerek zirve yürüyüşüne devam etmek isterken,takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Maltepe Hasan Polat Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçın orta hakemi Balıkesir’den Seser Tuna.

 

TARAFTAR YASAĞI YOK,HAYDİ MAÇA

Diyarbekirspor, bu önemli maça taraftarların desteğini arkasına alarak çıkacak. Yasak kararı olmadığı için İstanbul ve çevre şehirlerden gelecek taraftarların maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Diyarbekirspor bu sezon 10 deplasman maçı yaparken,3 galibiyet,5 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 14 puan topladı.

Kendi sahasında 11 maça çıkan Maltepespor ise 1 galibiyet,4 beraberlik ve 6 yenilgi ile 7 puan toplayabildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2017, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER