DİYARBAKIR TAKIMLARININ İSTANBUL HAFTASI

Diyarbakır takımları,5.hafta maçlarında yarın İstanbul temsilcileri ile karşılaşacak. Amedspor saat 13.30’da B.Çekmece Tepecikspor’a konuk olacak. Diyarbekirspor ise yeni hocası Altınay ile Maltepespor’u ağırlayacak.

DİYARBAKIR TAKIMLARININ İSTANBUL HAFTASI
 Diyarbakır takımları,5.hafta maçlarında yarın   İstanbul temsilcileri ile karşılaşacak.

Amedspor saat 13.30’da B.Çekmece Tepecikspor’a konuk olacak. Diyarbekirspor  ise  yeni hocası Altınay ile Maltepespor’u ağırlayacak.

BU SEZON YENİLGİSİ YOK

2.Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren ve haftaya ikinci sırada giren Amedspor,son sırada yer alan Büyükçekmece Tepecikspor’u yenerek hem zirve yürüyüşünü hem de namağlup ünvanını korumak istiyor. Bu sezon lig ve kupada oynadığı 5 resmi maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak yenilmeyen Amedspor,İstanbul’a sakat olan Yusuf ve 6 maçlık cezasını bu maçla tamamlayacak Abdullah Çetin dışında tam kadro gitti.

TEK HEDEF 3 PUAN

Geride kalan 4 lig maçında 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak galibiyet alamayan Tepecikspor karşısında 3 puandan başka sonuç düşünmeyen Amedspor’un taraftarları İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu kararı nedeniyle maça alınmayacak. Esenyurt Nemci Kadıoğlu Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçı Trabzon bölgesi hakemi Yasin Kol yönetecek.

YENİ HOCA İLE ÇIKIŞ PEŞİNDE

3.Lig 3.Grup’ta sezonun ilk 4 haftasında hayal kırıklığı yaşayarak 1 galibiyet,1 beraberlik ve 2 yenilgi ile 4 puan toplayabilen Diyarbekirspor,yarınki Maltepespor maçını çıkış sürecinin başlangıcı olarak görüyor. Taner Öcal’ın ayrılmasından sonra Muğlaspor maçına teknik direktörsüz çıkan ve önceki gün Orduspor’dan ayrılan Metin Altınay’ı göreve getiren Yeşil-Kırmızılı kulüp,yeni teknik heyetle çıkacağı ilk sınavını kazanarak yeni bir sayfa açmak istiyor.

DİYAR’DA ÖNEMLİ EKSİKLER VAR

Diyarbekirspor’da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Uğur Bulut ile kırmızı kart cezalıları Gökhan Payal ve Tunç Behram yarınki maçta forma giyemeyecek. 1 maç ceza alan Gökhan cezasını bugün tamamlayacak. Tunç ise 3 maç ceza almıştı.

Seyrantepe Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak karşılaşmada İzmir bölgesi hakemi Levent Aktan düdük çalacak.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2016, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER