DİYARBAKIR TAKIMLARININ KRİTİK HAFTASI

Diyarbakır takımları Pazar günü Play-Off yarışını yakından ilgilendiren maçlara çıkacak. Amedspor, deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşırken,Diyarbekirspor ise evinde Turgutluspor’u ağırlayacak.

DİYARBAKIR TAKIMLARININ KRİTİK HAFTASI

Amedspor İçin Hedef Belirleme Maçı

2.Lig Beyaz Grup’ta Samsunspor’u 3-2 yenerek sezonun ikinci yarısına 3 puanla başlayan Amedspor, Pazar günü çok kritik bir mücadeleye çıkacak. Şampiyonluk mücadelesi veren Keçiörengücü ile saat 13.30’da başlayacak maçta Ankara Aktepe Stadı’nda karşılaşacak olan Amedspor’da hedef zorlu sınavdan zaferle ayrılarak Play-Off iddiasını devam ettirmek.

Samsunspor maçında gördüğü kırmızı karttan sonra iki maçlık ceza alan Sıddık İstemi ile sakatlığı devam eden Ercan Çapar,Keçiörengücü karşılaşmasında forma giyemeyecek.

İki Takımın İç Saha/Deplasman Karnesi

Keçiörengücü-Samsunspor maçını Bursa’dan hakem Cihan Aydın yönetecek. Eskişehir’den Turgut Evren ve Ramazan Ufuk Avdaş yardımcı hakemlik görevini yerine getirecek,Kocaeli’nden Ömer Kocabey de 4.hakemlik yapacak.

 Amedspor,bu sezon deplasmanda oynadığı 8 maçta 2 galibiyet,2 beraberlik ve 4 yenilgi alarak hanesine 8 puan yazdırdı. Keçiörengücü ise evindeki 8 karşılaşmada 5 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederek 18 puan topladı.

Sezonun ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçta Amedspor, Keçiörengücü’nü 2-1 mağlup etti.

Diyarbekirspor İçin Telafisi Olmayan Maç

3.Lig 3.Grup’ta son 6 maçında galip gelemeyen ve geçen hafta Gölcükspor’a deplasmanda 2-0 yenilerek ikinci yarıya da kötü başlayan Diyarbekirspor, yüzde 90’ı yeni transferlerden oluşan kadrosuyla çok kritik bir maça çıkıyor. Rakip,Diyarbekirspor’un 2 puan önünde Play-Off potasında yer alan Turgutluspor. Yeşil-Kırmızılı takım, bu maçı kazanarak hem galibiyet özlemine son vermek hem de Play-Off potasına girmek istiyor.

Yeni Diyarbakır Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maçı İstanbul bölgesi hakemleri yönetecek. Serkan Ergün’ün düdük çalacağı maçta Tunay Ateş ve Murat Güçlü yardımcı hakemlik,Ertuğrul Kösterelioğlu da 4.hakemlik yapacak.

İlk Maçı Farklı Kaybetmişti

Sezonun ilk yarısında Turgutlu’da oynanan maçta Turgutluspor, Diyarbekirspor’u 3-0 yendi.

Diyarbekirspor, bu sezon evindeki 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik alarak yenilmedi,26 puan topladı. Turgutluspor ise 8 dış saha maçından 3 galibiyet,1 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 10 puan toplama başarısını gösterdi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2019, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER