Diyarbakır'da Atletizm Heyecanı

Atletizm Federasyonu tarafından atletizmin alt yapısını güçlendirmek amacıyla yıllar önce uygulamaya konulan Atletizmi Geliştirme Projesi’nin bu yılki Diyarbakır etabı Seyrantepe’deki kros parkurunda yapıldı.

Diyarbakır'da Atletizm Heyecanı
 Atletizm Federasyonu tarafından atletizmin alt yapısını güçlendirmek amacıyla yıllar önce uygulamaya konulan Atletizmi Geliştirme Projesi'nin bu yılki Diyarbakır etabı Seyrantepe'deki kros parkurunda yapıldı.
İlk ve orta dereceli okullarda okuyan öğrenciler arasından kız ve erkek olmak üzere 250 sporcunun katıldığı müsabakalarda Atatürk Ortaokulu 1500 metre erkekler ve 2000 metre erkeklerde 2 şampiyon çıkardı. Diğer kategorilerde ise 700. Yıl Ortaokulu ve Dicle Fatih İlkokulu'nun öğrencileri birincilik kürsüsüne çıktı.

Kategorilerinde dereceye giren sporcular 25 Nisan'da Elazığ'da yapılacak bölge şampiyonasında Diyarbakır'ı temsil edecek. Kategorilerinde ilk 6'ya giren sporculara madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim, Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Azamettin Özaydoğdu, Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Erhan Kardaş ve Atletizm Federasyonu MHK üyesi Şükrü Onat verdi.
Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2014, 17:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER