Diyarbakır'da Çim Hokeyi Şampiyonası Başladı

Diyarbakır'da 18 yaş altı Hokey Türkiye Şampiyonası başladı. Seyrantepe Spor Kompleksi sentetik futbol sahasında başlayan müsabakalara 16'sı kız olmak üzere toplamda 34 takım katılıyor.

Diyarbakır'da Çim Hokeyi Şampiyonası Başladı
Seyrantepe Spor Kompleksi sentetik futbol sahasında başlayan müsabakalara 16'sı kız olmak üzere toplamda 34 takım katılıyor. 594 sporcunun yer aldığı şampiyonada Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, Muğla, Batman, Amasya, Antalya, Kahramanmaraş, Osmaniye, Malatya, Bolu, Trabzon ve Zonguldak'tan ekipler bulunuyor.
Çim Hokeyi İl Temsilcisi Mehmet Veysi Koyun, 18 yaş altı Hokey Türkiye Şampiyonası'na büyük bir katılımın olduğunu söyledi.
Diyarbakır'daki şampiyonanın milli takım seçmesi de olduğunu belirten Koyun, şöyle konuştu:
"Bugün başlayan ve 12 Mayıs'ta sona erecek olan 18 yaş altı Hokey Türkiye Şampiyonası'na çok büyük bir katılım oldu. Bu katılımın artmasında çözüm sürecinin büyük bir etkisi var. Daha önce Diyarbakır'da düzenlenen müsabakalara fazla ilgi olmuyordu. Ancak gelinen sürecin büyük bir yansımasını görüyoruz. 5 gün sürecek şampiyonada Diyarbakır'ı erkekler ve bayanlarda toplam 6 takım temsil edecek. Şampiyonada dereceye girecek kulüplere kupa ve madalyalar verilecek."


Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2013, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER