Diyarbakır'da Okul Sporları Başlayacak

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ile Milli eğitim il Müdürlüğünün beraber organize ettiği okul spor müsabakaları başlayacak.

Diyarbakır'da Okul Sporları Başlayacak
 

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ile Milli eğitim il Müdürlüğünün beraber organize ettiği okul sporları müsabakalarının fikstür çekimi dün yapıldı.

Seyrantepe spor salonunda yapılan fikstür çekimine okul sporları tertip komitesi ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı. Konu ile ilgili açıklamada bulanan Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim:

"Bu yıl tüm branşlarda faaliyet göstereceğimiz okul sporlarına 18 Kasım 2014'de futsal müsabakaları ile başlayacağız. Bu yıl ki amacımız geçen sene elde ettiğimiz lisanslı sporcu sayısı ile ilgili başarımızı daha da geliştirmek ve rahat, huzurlu bir ortamda sporcu öğrencilerimize spor yaptırabilmektir. Turnuvalara katılacak okullar güncel fikstür ve haberleri Diyarbakır GSHİM sayfasında okul sporları linkine girerek ek bilgi alabilirler. Turnuvalara katılacak tüm okullara, sporcu öğrencilerimize sağlıklı ve centilmenlik çerçevesinde geçecek başarılı müsabakalar dilerim" şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2014, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER