Diyarbakır'da Sessizlik Hakim

Spor Toto 3. Lig 3.Grup’ta sezonun ilk yarısını 33 puanla ikinci sırada tamamlayan ve 2. Lig’e çıkmanın hesaplarını yapan Yeni Diyarbakırspor’da sessizlik hakim.Başkan Feyzi İlhanlı’nın dönmesinden sonra gelecek hafta içinde Teknik Direktör Namık Altunsoy ve Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi’nin katılımı ile İstanbul’da görüşme yapılacak.

Diyarbakır'da Sessizlik Hakim
Spor Toto 3. Lig 3.Grup'ta sezonun ilk yarısını 33 puanla ikinci sırada tamamlayan ve 2. Lig'e çıkmanın hesaplarını yapan Yeni Diyarbakırspor'da sessizlik hakim.

Başkan Feyzi İlhanlı'nın dönmesinden sonra gelecek hafta içinde Teknik Direktör Namık Altunsoy ve Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi'nin katılımı ile İstanbul'da görüşme yapılacak. Görüşmede hem ilk yarının değerlendirmesi yapılacak hem de takımdan ayrılacak futbolcular, ara transferde alınacak futbolcular ele alınarak takımın maddi durumu değerlendirilecek. İbrahim İdis'le daha önce yollarını ayıran Diyarbakırspor mevcut kadroda 2 ismi daha gönderip, kalan kadroyu koruyarak ihtiyaç duyulan mevkilere takviye yapmanın hesaplarını yapıyor.

Ara transferde iyi oyuncu almanın zor olduğunu belirten Teknik Direktör Namık Altunsoy, "Kimse iyi oyuncusunu vermek istemez. Bazen bonservis bedeli de ödeseniz istediğiniz oyuncuyu alamayabilirsiniz. Bunun için çeşitli sebeplerle takımlarından ayrılan futbolcular beklenir" dedi.

"DİKKATLİ OLMAK ZORUNDAYIZ"

Oyuncu alırken, acele etmemek ve ihtiyaca göre almak gerektiğini vurgulayan Altunsoy, bu yüzden transferde dikkatli hareket etmek zorunda olduklarını söyledi.Altunsoy, "Gelen oyuncu katkısı olmayacaksa almanın anlamı yok. Sonuçta 33 puanı alan bu takımın oyuncuları. Bizim transfere ihtiyacımız var. Sayısal anlamda da eksiğimiz bulunuyor. Ama bunu yaparken seçici olmalıyız. Bütün bunları başkanımızla gelecek hafta içinde konuşacağız. Çok dikkatli ve doğru hareket etmek zorundayız" ifadelerini kullandı.Bu arada Yeni Diyarbakırspor'da ilk yarının son haftasında 2-0 kazanılan Erzincan Refahiyespor maçı için futbolculara iki galibiyet değerinde prim verilmesi kararlaştırıldı. Bu galibiyet dışında futbolcuların prim alacağı olmadığı açıklanırken, transfer taksitlerinin yüzde 80 oranında ödendiği, kalan rakam ile maç başı alacaklarıyla ilgili ödemelerin de önümüzdeki günlerde ödeneceği kaydedildi.
Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2013, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER