Diyarbakır'ın Bal Temsilcileri Galibiyet Peşinde

Ergani ve Yolspor 3 puan istiyor

Diyarbakır'ın Bal Temsilcileri Galibiyet Peşinde

Diyarbakır'ın Bal Temsilcileri Galibiyet Peşinde

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) 16. hafta maçları pazar günü oynanacak. Diyarbakır takımları, rakiplerini kendi sahalarında ağırlayacak.

Erganispor, kendi sahasında hem kendisi hem rakibi için büyük önem taşıyan maça çıkacak. İkinci yarının ilk haftasında Yolspor’a 1-0 yenilip ikinci haftayı maç yapmadan bay geçiren Erganispor, zirve adaylarından Bingöl Çapakçurspor’la kozlarını paylaşacak. ŞadanÜzülmez’le yollarını ayırarak teknik sorumluluğa Süleyman Arpa’yı getiren Erganispor, taraftarlarının desteğiyle 3 puan alarak çıkışa geçmek istiyor. Ergani İlçe Stadı’ndaki maç saat 12.30’da başlayacak. Ağrı bölgesi hakemi Osman Sarı’nın düdük çalacağı maçta Erzurum’dan Ahmet Güdül ve Rauf Türkmen yardımcı, Ağrı’dan Ahmet Yılmaz da 4. hakemlik görevini yerine getirecek.

 YOLSPOR’UN RAKİBİ MUŞ OVASI

 Haftaya 4. sırada giren Yolspor ise ligin alt sıralarında yer alan Muş Ovasıspor’u ağırlayacak. Seyrantepe Stadı’nda saat 12.30’da başlayacak maçı Ardahan bölgesi hakemi Saddam Doğu Yılmaz yönetecek. Erzurum’dan Ozan Andaç Göral ve Serhat Şaban Ekmekçi’nin yardımcı hakemlik yapacağı maçın 4. hakemi ise Ardahan’dan Burak Kızılırmak. Ligin ilk yarısında rakibine deplasmanda 1-0 yenilen Yolspor, bugün hem rövanşı almak hem de zirve yolunda bir engeli daha aşmak istiyor. Yolspor, bu maçın ardından 5 Şubat Çarşamba günü erteleme maçında deplasmanda Bingöl Çapakçurspor’la karşılaşacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2014, 21:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER