DİYARBAKIR’IN HER İKİ TAKIMIDA DEPLASMANDA OYNAYACAK

Diyarbakır’ın 2.ligde bulunan takımı Amed Sfk ile 3. Ligde bulunan Diyarbekirspor takımları hafta sonu maçların deplasmanda oynayacaklar.

DİYARBAKIR’IN HER İKİ TAKIMIDA DEPLASMANDA OYNAYACAK
 Diyarbakır’ın 2.ligde bulunan  takımı Amed Sfk ile 3. Ligde bulunan Diyarbekirspor takımları hafta sonu maçların deplasmanda oynayacaklar. Amed Sfk , Tokatspor deplasmanına, Diyarbekirspor’da deplasmanda Kemer Tekirovaspor ile karşılaşacak.
Önceki haftayı deplasmanda oynadığı maçta Tepecikspor’u 1 – 0 mağlup eden Amed Sfk bu galibiyetin verdiği moralle yine kazandı. Geçen hafta sahasında oynadığı Tuzlaspor maçını 2 – 1 kazanıp 21’re çıkarıp puan sıralamasında ligin 3. Sırasında.  Amed Sfk, Pazar günü deplasmanda oynayaacğı Tokatspor maçının idmanlarını Cuma günü öğleden sonra tamamlayacak.

Diyarbakır’ın3.lig 2. Gruptaki temsilcisi Diyarbekirspor ise geçen haftayı deplasmanda oynadığı maçta Sakaryaspor ile  0 – 0 berabere kalmıştı.

Yeşil – Kırmızı takım Çarşamba günü sahasında oynadığı erteleme  maçında rakipi Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 1- 0 mağlup etti. Puanını 22 ye çıkardı. Diyarbekirspor Pazar günü deplasmanda Kemer Tekirovaspor ile oynayacak.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER