DİYARBAKIR’LI ATICILAR , MADALYA ABONESİ

Diyarbakırlı atıcılar, önemli bir başarıya daha imza attı. Havalı Silahlar Atatürk Kupası müsabakalarında Ömer Akgün'ün iki rekor birden kırdığı müsabakalarda bir kupa ve bir madalya daha elde edildi. 

DİYARBAKIR’LI ATICILAR , MADALYA ABONESİ
Mersin'de düzenlenen Havalı Silahlar Atatürk Kupası müsabakalarında Diyarbakırlı sporcular önemli başarılara imza attı. Diyarbakır'ın en başarılı branşları arasında yer alan atıcılıkta, gurur verici dereceler daha elde edildi.Üç gün süren müsabakalarda milli atıcı Ömer Akgün, büyükler kategorisinde iki rekor birden kırarak Türkiye birincisi olurken, genç bayanlarda Edanur Tarhan ikinci ve Diyarbakır'ın genç erkek takımı da ikincilik kupasının sahibi oldu.
Diyarbakır atıcılık antrenörü Abdurrahman Akgün, Mersin'de düzenlenen Havalı Silahlar Atatürk Kupası müsabakalarında önemli başarılar elde ettiklerini söyledi.Akgün, her zaman olduğu gibi milli sporcuları Ömer Akgün'ün yine önemli başarılara imza atarak iki Türkiye rekoru birden kırdığını belirtti.Akgün yaptığı açıklamada,"Mersin'de yapılan ve çok sayıda sporcunun yer aldığı müsabakalar büyük çekişmeye sahne oldu. Özellikle büyük erkekler müsabakaları renkli ve çekişmeli geçti. Bu müsabakada yarışan sporcumuz Ömer Akgün, harika bir yarışma çıkardı. İki rekor kırarak şampiyon oldu. Ömer'i elde ettiği başarıdan dolayı kutluyorum.Diyarbakır atıcılığının her geçen daha da geliştiğini belirten Akgün, "Branşımızda önemli gelişme var. Başarılı sporcular yetişiyor. Ulusal düzeyde derecelere elde eden sporcularımız var. Bu anlamda çok mutluyuz. Hedefimiz olimpiyatlara katılacak sporcular çıkarmaktır" dedi

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 20:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER