Diyarbakırlı Judocular Avrupa'da

Diyarbakır’ın şampiyon judocuları Osman Gökcül ve Sezer Damar, Avrupa Kata Şampiyonası’na katılacak. Gökçül ve Damar, 18-19 Mayıs tarihlerinde Türkiye’yi Malta’da yapılacak Avrupa Kata Şampiyonası’nda temsil edecek. Gökçül ve Damar, 15 Mayıs’ta Malta’ya gidecek.

Diyarbakırlı Judocular Avrupa'da
JUDOCULAR AVRUPA KATA ŞAMPİYONASINDA

Diyarbakır’ın şampiyon judocuları Osman Gökcül ve Sezer Damar, Avrupa Kata Şampiyonası’na katılacak. Gökçül ve Damar, 18-19 Mayıs tarihlerinde Türkiye’yi Malta’da yapılacak Avrupa Kata Şampiyonası’nda temsil edecek.  Gökçül ve Damar,  15 Mayıs’ta Malta’ya gidecek.

İDDİALI VE UMUTLU KONUŞTULAR

Şampiyonaya çok sıkı hazırlandıklarını belirten Gökçül ve Damar,”Gece saatlerine kadar süren antrenmanlar yaptık. İlimizi ve ülkemizi uluslararası arenada temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgemizin judo geçmişinde Avrupa Kata Şampiyonası’na katılacak ilk kişiler olmanın ve birçok sporcunun hayalini süsleyen Avrupa Şampiyonası’na gitmenin haklı gururu içerisindeyiz. Emeklerimizin karşılığını alıyoruz. Disiplinli bir şekilde antrenmanlarımızı devam ettirmekteyiz. Aldığımız sorumluluğun bilicindeyiz. Allah inşallah bize zafer nasip eder, ülkemize ve kentimize başarılı bir şekilde döneriz. Diyarbakır judosunun Türkiye çapında söz sahibi olmasında ve judo faaliyetlerinin gelişiminde önemli bir misyon üstlenen her türlü desteği bizlere veren bizlere güvenen Optimum GSK Başkanı Veysi Gökçül ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut’a teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandılar.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2013, 23:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER