DİYARBAKIRLI KARATECİLERDEN ÇİFTE ZİYARET

Son dönemlerde büyük çıkış gösteren Diyarbakırlı karateciler, çifte ziyaret gerçekleştirdi.

DİYARBAKIRLI KARATECİLERDEN ÇİFTE ZİYARET
 Diyarbekirspor ve Gençlikspor adına faaliyet gösteren 4’ü bayan olmak üzere 5 sporcu ile iki kulübün antrenör ve yöneticileri, ilk olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir’i ziyaret etti. Diyarbakır’a kazandırdıkları başarılardan dolayı sporcuları ve antrenörleri tebrik eden Demir, başarılı sporculara spor malzemesi hediye etti. 

‘İMKANLARIMIZLA YANINIZDAYIZ’

Demir,”Sizlerle gurur duyuyoruz. Başarılarınız bizi mutlu ediyor. Diyarbakır Valiliği bu konuda bize her türlü imkanı sunuyor. Valimiz Hüseyin Aksoy ved Vali Yardımcımız Mimar Sinan Batmaz’a çok şey borçluyuz,bu konuda çok şanslıyız ve kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizler de daha büyük başarılar için devletin tanıdığı imkanları sizlere sağlamaya devam edeceğiz “ diye konuştu.

DİYARBEKİRSPOR’DAN MAAŞ VE MALZEME

Sporcular ve antrenörler, daha sonra  Diyarbekirspor kulübünü ziyaret etti.  Diyarbekirspor A.Ş Başkanı İhsan Yapıcı ve Başkan Vekili Cemal Doğrul, yakın ilgi gösterdikleri sporcularla bir süre sohbet ederek elde edilen başarıların kalıcı hale gelmesi için kulüp olarak desteğe devam edeceklerini dile getirdiler. Yapıcı ve Doğrul,”En önemli faaliyet alanımız futbol ancak bu yıl diğer branşlara da açılma kararı aldık. Karatecilerimiz kısa sürede önemli başarılara imza attı. Daha yolun başındayız. Çok daha iyi duruma geleceğiz. Kulüp olarak desteğimiz artarak devam edecektir.” dedi.
Antrenör ve sporculara maaş bağlayan Diyarbekirspor’un , malzeme sorununu da çözdüğü kayedildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER