DİYARBAKIR’LI TAEKWONDOCU ANKARA’YA TRANSFER OLDU

Diyarbakır’ın yetiştirdiği şampiyon taekwondocu  Özlem Ulaş, teklif üzerine Ankara Ulaştırma Spor Kulübü’ne transfer oldu.

DİYARBAKIR’LI TAEKWONDOCU ANKARA’YA TRANSFER OLDU
 Kulübe transfer olmasının kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten Ulaş, “Umarım bana güvenen kulübümü ve bana inananları mahcup etmem ve kariyerimin en önemli başarılarını yeni kulübümde yaşarım.

Bu doğrultuda çalışmalarıma hiç ara vermeden devam ediyorum. Ve bu işi en üst düzeyde yapmak için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Kendi kentim adıma bir kulüpte yarışmayı ve burada alttan gelen sporculara ön ayak olup, aynı zamanda tüm kamuoyuna da Diyarbakır’da çok önemli tekvando kulüpleri olduğunu göstermek istedim.
Tekvando antrenörü Hacı Özbilek ise, Özlem Ulaş’ın kendileri için her zaman gurur kaynağı olduğunu belirterek, büyük bir kulübe transfer olmasının mutluluğunu yaşadıklarını anlattı. Diyarbakır’daki spor adamları ve kulüplerinin ilgisizliğine tepki gösteren Özbilek, “Amacımız çocukları sokaktan alıp, internet kafelerden sokaktan alıp, çok daha değişik olumsuz ortamlardan çıkarıp, sportif bir çalışmanın içerisine yerleştirmek. Bu doğrultuda bir hedef peşinde koşmasına olanak sağlamak.
Bu çalışmalar neticesinde şu ana kadar Diyarbakır’ın genelinde birçok sporcu çok olumsuz ortamlardan gelmesine rağmen Türkiye’de derece yapıp veya milli takıma yükselme durumuna gelmesine rağmen Diyarbakır’da kulüp veya sponsor desteğinin olmaması nedeniyle iki seçeneğe maruz kalıyor.
Ya Özlem Ulaş gibi il dışına transfer olacak ya da maalesef sporu bırakıp, almış olduğumuz olumsuz ortama tekrardan geri dönecek. Başaramamanın verdiği nefretle belki çok daha zararlı bir birey olarak toplumun karşısına çıkacak. Biz de bu işi yıllardır yapıyoruz. Biz bu işi yaparken sırf spor kulüpleri çatısı altında veya spor yöneticilerinin desteği doğrultusunda yapabilen antrenörler değiliz. Her halükarda işimizi severek yapıyoruz.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER