Diyarbakırspor 2-0 E. Refahiyespor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor ligin ilk yarısının son maçında Erzincan Refahiyehispor'u ağırlıyor.

Diyarbakırspor 2-0 E. Refahiyespor
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor ligin ilk yarısının son maçında Erzincan Refahiyehispor'u ağırlıyor.

Ligin namaplup tek takımını deviren, şampiyonluk yolunda favori gösterilen İstanbulspor'u deplasmanda yenen Diyarbakırspor rakiplerine göz dağı vermeye devam ediyor. Son haftalardaki çıkışıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan Diyarbakırspor 30 puanla 3. sırada yer alıyor ve liderle arasında sadece 3 puan bulunuyor. Rakip E. Refahiyespor ise Diyarbakırspor'un hemen altında 4. sırada yer alıyor. Her iki takımın da puanları eşit ama Diyarbakırspor +21 avarejla rakibinin üstünde. Yarınki karşılaşmayı kazanarak hem puan farkını açarak rakibini geride bırakmak isteyen Diyarbakırspor hemde liderliğe ve şampiyonluğa adım adım ilerlemek istiyor.

Kendi sahasında muhteşem taraftarının önünde rakibini 3 puanla geçmek isteyen Diyarbakırspor'da, ilk yarıyı kapatan Samet, Doğancan ve Akın dışında eksik bulunmuyor.

Pazar günü Atatürk Stadı'nda oynanacak mücadelenin bilet fiyatları Kapalı Tribün 5 TL, Maraton Tribün 2 TL olarak belirlenirken mücadelenin başlama saati ise 13.30 olarak belirlendi.


Diyarbakır'da soğuk bir havada karşı karşıya gelen iki ekip, temsilcimiz Kırmızılı forma ile sahaya çıkarken, konuk ekip yeşil renkli forma ile sahaya çıktı.

ZORLU MÜCADELE BAŞLADI. 

Zorlu mücadele başlarken, temsilcimiz hızlı başladı oyuna. 9'uncu dakikada Baran Basut ile öne geçti.
Mücadelede 13'üncü dakika oynanıyor. Taraftarın muhteşem bir desteği var.
Diyarbakırspor, erken bulduğu golden sonra daha kontrollü bir oyun sergiliyor.
Mücadelenin ilk yarısı 1-0'lık üstünlüğümüz ile sona erdi.

5000'e yakın seyircinin takip ettiği mücadelede Diyarbakırspor daha iyi bir görüntü ortaya koyarken, sert zemin iki ekibide zorluyor.

İLK YARI SONUCU DİYARBAKIRSPOR AŞ 1 - 0 E. REFAHİYESPOR

İkinci yarıya da hızlı başlayan temsilcimiz 50'inci dakikada Hasan Fidan'ın golüyle farkı 2'ye çıkardı.
Diyarbakırspor 2 - 0 E. Refahiyespor

Öte yandan grubumuzda ilk iki sırada yer alan Tuzlaspor - Menemen Belediyespor mücadelesi 1-1 devam ediyor.






HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2013, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER